Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Demir ve Ataman maç sonu görüşlerini aktardı

Demir ve Ataman maç sonu görüşlerini aktardı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında Banvit BK, Bandırma´da konuk ettiği Anadolu Efes´e 77-87 mağlup oldu...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında Banvit BK, Bandırma´da konuk ettiği Anadolu Efes´e 77-87 mağlup oldu ve 2018-2019 sezonunu tamamladı.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Baş Antrenörü Hakan Demir şöyle konuştu: ´´Tüm oyuncularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Güzel bir sezonu geride bıraktığımızı düşünüyorum. Tüm oyuncularımız sezon boyunca karakterlerini ortaya koydular. Ben geldiğimde takım olarak son sıradaydık. Ama sezonu play-off´lara kalarak tamamladık. Bundan dolayı bütün oyuncularımla tek tek gurur duyuyorum. Benim gözümde bu takım, Şampiyon.´´ dedi.
Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman ise, maça istedikleri gibi başladıklarını belirterek şunları kaydetti: ?Özellikle ilk yarının son 6-7 dakikasında da iyi bir fark da yakaladık 14 sayıya kadar çıkardık ama daha sonra tamamen oyun disiplininden koptuk. Banvit´te çok iyi bir geri dönüş yaptı. Devreyi 14 sayı önde iken, 3 sayıda geride bitirdik, bunun analizini devre arasında soyunma odasında yaptık.? dedi.
İkinci yarı daha iyi basketbol oynadıklarına dikkati çeken Ataman, ?Daha düzenli basketbol oynadık, savunmamızı daha iyi yaptık. İlk yarı yediğimiz kolay basketleri yemedik ve maçı kazanmasını başardık. Özellikle Banvit takımını bu seride koyduğu karakter ve ayrıca basketbol için kutluyorum. Hakan hoca takımın başına geldikten sonra Banvit müthiş bir değişim gösterdi. Başarı yakaladı sonunculuktan Play-Of´a gelip bu seride de geriye adım atmadan direnç gösterdiler. Banvit Türk basketbolunun oyuncu yetiştiren en iyi kulüplerinden bir tanesi. Bu seride de Türk genç oyunculara ciddi, anlamda katkı verdiler.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı