Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Demokrat Parti kongreye gitti

Demokrat Parti kongreye gitti

Demokrat Parti Erdek İlçe Teşkilatının kongresinden Başkan Mülkü Sarıkaya ile devam kararı çıktı. Demokrat parti Erdek ilçe kongresi hafta başında gerçekleşti.

Demokrat Parti Erdek İlçe Teşkilatının kongresinden Başkan Mülkü Sarıkaya ile devam kararı çıktı.
Demokrat parti Erdek ilçe kongresi hafta başında gerçekleşti. Erdek Belediyesi Garaj düğün  Salonunda düzenlenen olağan genel kurulda, Demokrat partilileri diğer partiler de yalnız bırakmadı. Başta Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan olmak üzere Erdek AK Parti, MHP ve DSP İlçe Başkanları da hazır bulundu. Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Mustafa Tabanlı`nın Divan başkanlığını üstlendiği kongrede eski il başkanlarından Erol Taşkesen, Bandırma İlçe Başkanı Adnan Erdan, Susurluk İlçe Başkanı Kamil Gürel, il idare kurulu üyesi Ahmet Pekmez ve Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı yer aldı.
DYP eski Milletvekili Balyalı helallik aldı.
Demokrat Parti Erdek ilçe kongresine konuk olan DYP eski milletvekillerinden Hüseyin Balyalı kısa açıklama sonrası, siyasi yaşamında Erdek ve bölgesine gerçekleştirdiği hizmetlerini hatırlatarak zaman ve süreç açısından döneminde bölgeye yapılan hizmetlerde payı olmasından duyduğu sevinci vatandaşla paylaştığını ifade ederek, ``Bu hizmetler büyük hizmetler hepsi bölge insanımızın menfaatine yapılmış hizmetlerdir. Görevimi yapmış olmanın bahtiyarlığı içersinde herkes den hakkını helal etmesini istiyorum`` dedi ve büyük alkış topladı. Demokrat parti ilçe kongresinde daha sonra Erdek İlçe Başkanı Emekli öğretmen Mülkü Sarıkaya genel kurula sunduğu faaliyet ve hesap raporlarının müzakeresi ve kabulü ardından oybirliği ile ibra oldu.
Sarıkaya tek aday
Müteşebbis başkan Mülkü Sarıkaya tarafından hazırlanan tek liste ile gidilen seçimlerde, başkan Mülkü Sarıkaya genel kurul nezdinde güven tazelerken kadrosunda Oğuz Levent Çalışkan, Şerif İlata, Hasan Çaycı, M.Bekir Reisoğlu, Ayhan Kalemköy, Şerafettin Karcı, Ali Kaan Demirbaş, Şendoğan Örnekli, Günay Boyacı, Adnan Gürsoy, Nusret Atalan, Ali Çetinkol, İsmail Süzen, Orhan Bağ yer aldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli