Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Demokrat Parti kongreye gidiyor

Demokrat Parti kongreye gidiyor

Kurulduktan sonra ilk ziyareti Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslana yaparak platforma destek isteyen Erdek Kapalıspor Salonu Platformu nun ikinci durağı Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısızın makamıydı.

Demokrat Parti Erdek İlçe Teşkilatı 8 Kasım 2010 Pazartesi günü saat: 12:00 de, Erdek Belediyesi Garaj Düğün Salonunda olağan kongresini yapacak.
Kongre ile ilgili açıklamada bulunan DP Erdek İlçe Başkanı Mülkü Sarıkaya, delege seçimlerinin geçtiğimiz haftalarda tamamlandığını söyleyip, 8 Kasım 2010 Pazartesi günü olağan kongrenin yapılacağını ifade etti.
Demokrat Partinin ülkemizdeki tüm il ve ilçe teşkilatlarında kongrelerini 15 Kasım 2010 tarihine kadar tamamlanacağını kaydeden DP Erdek İlçe Başkanı Sarıkaya, "Yaklaşık 6 ay kadar sonra ülkede genel seçime gidilecek. Erdek`te oluşacak ilçe yönetimi yine her kesimi kucaklayan arkadaşlarımızdan teşekkül edecektir. Demokrat Parti Erdek İlçe Teşkilatının kongresine herkesi davet ediyorum. Kongremizin şimdiden ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Edinilen bilgiye göre, DP Erdek İlçe Başkanlığına atamayla getirilen Mülkü Sarıkaya`nın, Pazartesi günü yapılacak kongrede, hazırlayacağı yeni bir listeyle aday olması bekleniyor. Sarıkaya`nın dışında başka adayların olup olmadığı ise kongre günü belli olacağı tahmin ediliyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı