Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Demokrat Partiden AKPye transfer var

Demokrat Partiden AKPye transfer var

Demokrat Parti (DP) Balıkesir Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Adıdemir AK Partiye transfer oldu.

Demokrat Parti (DP) Balıkesir Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Adıdemir AK Parti`ye transfer oldu.
Adıdemir`in rozetini AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur taktı.?
Demokrat Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Adıdemir`de AK Parti`ye katıldı. 
AK Parti binasında gerçekleşen katılımda Adıdemir`in rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur taktıktan sonra, söz alan Adıdemir, Artık AK Partinin başarısı için mücadele edeceğim sözü verdi.
Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Kardeşler Simit Dünyası Sahibi Mehmet Adıdemir AK Parti`ye geçti. Eski Merkez İlçe Başkanlarından Sedat Ağan ile birlikte partiye giden ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur ile görüşen Mehmet Adıdemir`in parti rozetini Milletvekili Uğur takarak "Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin, bu rozet takma töreni Mehmet Adıdemir`e özel oldu" dedi. 
Rozet takma törenine AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Okur, Osman Sünnetçi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Kısır ve İsmail Aygül yer aldı.
Demokrat Parti`den AK Parti`ye geçmekten mutluluk duyduğunu belirten Mehmet Adıdemir "Partinin başarısı için mücadele edeceğim. 2014 yılında yapılacak büyükşehir seçimlerinde partinin neferi olarak görev yapacağım. Her zaman göreve hazırım. Geçmişte elde ettiğim parti tecrübemi AK Parti saflarında da sürdüreceğim. Benimle birlikte olan arkadaşlarımla beraber AK Parti`nin seçimlerde birinci sırayı alması için elimizden gelen mücadeleyi yapacağım. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur`un partinin rozetini bana takması gurur verici. Kendisi Balıkesir`in gelişmesi, büyümesi için büyük çaba sarf ediyor" dedi.
DP`den AKP`ye katılımların süreceği dile getirildi
Balıkesir Merkez İlçe eski Başkanlarından Sedat Ağan`da arkadaşlarıyla birlikte AK Parti saflarında çalışmalarını yürüttüğünü, "Önümüzdeki günlerde AK Parti`ye bazı arkadaşların katılımlarını sağlayacağız. AK Parti tüm Türkiye`de olacağı gibi Balıkesir`de de seçimlerde birinci parti çıkacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte merkezdeki ilçelerde ve diğer ilçelerde başarılı olacaktır, başkanlıkları kazanacaktır" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı