Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Demren, Muhtar adayı oldu

Demren,  Muhtar  adayı oldu

Yalı Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Nihat Demren, seçildiği takdirde muhtarlık hizmet binasını mahalle sakinlerinin kolaylıkla ulaşabileceği merkezi bir yere taşıma sözü verdi.

Yalı Mahallesi Muhtarlığı`na adaylığını açıklayan Nihat Demren, seçildiği takdirde muhtarlık hizmet binasını mahalle sakinlerinin kolaylıkla ulaşabileceği merkezi bir yere taşıma sözü verdi.
30 Mart 2014 yerel seçim tarihine hızla yaklaşılırken, ilçemiz mahallelerine talip muhtar adayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı.
İlçemiz sakinlerinden Nihat Demren, Yalı Mahallesi Muhtarlığı`na bende varım dedi.                   
Yalı Mahallesine muhtar adayı olduğunu gazetemize gelerek açıklayan Nihat Demren, yaptığı açıklamada artık bu işlerin genç kadrolara bırakılması gerektiğini düşündü ğünü belirtti.
İlçemizin en gözde ve en kalabalık nüfusa sahip Yalı Mahallesi`nin muhtarlığına aday olduğunu kaydeden Demren, "Artık bazı değişimlerin yapılması gerektiğine inanıyorum. Bazı görevlerin genç kadrolara bırakılmasından yanayım. Bu bir bayrak yarışı gibidir. Yalı Mahallesinde bayrağı teslim etme zamanının geldiğini düşünüyorum" dedi.
Erdek`te 16 yıldır esnaflık yaptığı bilgisi veren Yalı Mahallesi Muhtar adayı Demren "1980 doğumlu olup 34 yaşındayım. 16 yıldır Erdek`te esnaflık yapıyorum. Ben kendimi bildim bileli muhtarlık binası aynı yerde viran bir vaziyette hizmet veriyor. Hizmet binası içerisi maalesef pislik içinde. Kapının camında kocaman evrak ücreti olarak 2,5 lira yazıyor. Eğer biz göreve layık görülürsek ilk işimiz bu binayı daha merkezi ve modern bir yere taşımak olacak. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği modern bir binaya taşınacağız. Ayrıca o camda yazılı bulunan 2,5 lira evrak ücretini de bazıları gibi kimseyi ayırt etmeden hiç kimseden almayacağız" şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli