Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Denetimli Serbestlik Müdürü ile Savcı Mirza´yı ziyaret etti

Denetimli Serbestlik Müdürü ile Savcı Mirza´yı ziyaret etti

Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürü Bülent Demirel ile Savcı Emrah Ünal Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bandırma Belediyesi´nin katkılarıyla düzenlenen Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliği ile 189 denetimli serbestlik yükümlüsü ve 85 açık ceza infaz kurumu hükümlüsüne topluma kazandırılmaları için yapılan çalışmalar kapsamında Hakan Mengüç´ün anlatımıyla ?Pozitif Düşünce ve Stres Yönetimi? konulu seminer düzenlendi.
Seminere katkılarından dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini sunan yetkililer verilen desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirerek plaket takdim ettiler.
Kurumlar arası birlik ve beraberliği her zaman desteklediğini dile getiren Başkan Mirza, ?Kurumlarımızın bizlere sunduğu çalışmaları ve projeleri önemsiyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan denetimli serbestlik yükümlüsü ve açık ceza infaz kurumu hükümlüsüne yönelik Hakan Mengüç´ün sunumuyla pozitif düşünce ve stres yönetimi seminerinin hükümlü vatandaşlarımıza olumlu katkılar sağladığını düşünüyorum.? dedi.
Başkan Mirza, konuklarına Bandırma´nın simgelerinden Bandırma Vapuru´nun maketini hediye etti.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli