Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

DENİZ KAZASI SANIĞI TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

DENİZ KAZASI SANIĞI TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Dün yaşanan kaza sonrasında gözaltına alınan tekne sürücüsü Ender K. (51) bugün hakim karşısına çıkarıldı.

Dün yaşanan kaza sonrasında gözaltına alınan tekne sürücüsü Ender K. (51) bugün hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemede pişman olduğunu belirterek üzgün olduğunu dile getiren Ender K., Taşdöğen´in denizin açıklarında yer aldığını ve görmediğini öne sürdü. Ender K. (51), mahkemece adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yaptı

/resimler/2021-8/8/2140058305637.jpg

Erdek´te, dün denizde yüzdüğü sırada sürat teknesinin çarpmasıyla hayatını kaybeden Elvan Taşdöğen´in (46) cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu´na getirildi.

Elvan Taşdöğen´in eşi Aydın Taşdöğen, gazetecilere yaptığı açıklamada, acılarının çok büyük olduğunu belirterek, ?Böyle bilinçsiz insanlar kıyı şeridinde sürat teknesiyle gezip canlarımızı alıyorlar. Bu insanların cezalandırılmalarını istiyorum. Bunlar ne kadar cezalandırılırsa cezalandırılsın canımın geri gelmeyeceğini biliyorum. Bir evlat yetim kaldı, bir eşi eşsiz bıraktı. Şimdi annesi bir taraftan, kardeşi bir taraftan, ben bir taraftan yanıyoruz. Değer miydi böyle bir şeye Cezalar yeteri kadar uygulanmadığı için böyle durumlara maruz kalıyoruz. Bir tarafta kadın cinayetleri bir tarafta da kaza süsü verilmiş cinayetler. Ben kaza olduğu sırada Ankara´daydım. Ben şimdi eşimin bu haline nasıl bakacağım, nasıl dayanacağız, bundan sonraki hayatımıza nasıl devam edeceğiz? dedi.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli