Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Deniz kazası zanlısı tutuklandı

Deniz kazası zanlısı tutuklandı

Erdek Sahil Mahallesi, Çuğra plajında meydana gelen deniz kazasında sürat teknesiyle Elvan Fırat Taşdöğen´e (46) çarparak ölümüne neden olan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ender Küçük

Erdek Sahil Mahallesi, Çuğra plajında meydana gelen deniz kazasında sürat teknesiyle Elvan Fırat Taşdöğen´e (46) çarparak ölümüne neden olan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ender Küçük (51), itiraz üzerine yeniden gözaltına alındı. Küçük, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 19.00 dolaylarında Erdek-Cuğra plajında yaşanan trajik olayda bir çocuk annesi Elvan Fırat Taşdöğen vefat etmiş, gözaltına alınan sürat etknesi sahibi işadamı Ender Küçük çıkarıldığı mahkemede 26 saat sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Elvan Taşdöğen´in sevenleri yaşanan müessif olayı sosyal medyada açtıkları platformlara taşımaları ile başlayan süreç, ulusal medyanın gündemine oturdu. Kamu vicdanının rahatsız olduğu müessif olay sonrası başta Adalet Bakanlığı olmak üzere konuyla ilişkilendirilen bir çok kuruma meil´ler ulaştırıldı.
Erdek´te Cumhuriyet Savcılığı olay ve gelişmelerin kamu oyundaki etkisi üzerine, olay yerinde ve bilir kişi nezdinde tekrar bir incelemede bulundu, olayın görgü tanıklarını dinledi.
Erdek Cumhuriyet Savcılığı hazırladığı mütala ile Bursa ili Mustafa Kemal Paşa ilçesi Cumhuriyet Savcılığın´a müessif olayın sanığı Ender Küçük´ün (51) tutuklanması talebinde bulundu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli