Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Deniz işletme sektörü Bursada bir araya geldi

Deniz işletme sektörü Bursada bir araya geldi

Kabotaj hattında tarifeli araç taşımacılığı yapan firmaların 2013 yılı değerlendirme toplantısının ikincisi Bursada yapıldı.

Kabotaj hattında tarifeli araç taşımacılığı yapan firmaların 2013 yılı değerlendirme toplantısının ikincisi Bursa`da yapıldı.
Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Azman başkanlığındaki toplantıya İstanbul, Çanakkale, Erdek ve Bodrum`dan gelen işletmeciler ile Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yöneticileri katıldı. 2013 yılı ile önceki yılların taşıma istatistiklerinin mukayeseli olarak incelenmesi, sorun ve fırsatların tespit edilmesi ile ilgili konuların ele alındığı programın sonunda, sektörün sorunlarına getirilecek çözüm önerileri ile ilgili bir dizi karar alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Karada raylı sistemlerden, lastik tekerlekli araçlara kadar uzanan hizmetlerimize, bu yıl da Deniz Otobüsü ve Deniz Uçağı işletmeciliğini kattık. Bursa ile İstanbul`u yakınlaştırarak hem ülke ekonomisine hem de Bursa`mıza hizmeti ilke edindik" dedi. 
Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Azman`da Bursa`da ilk kez düzenlenen toplantının ev sahipliği için BURULAŞ`a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli