Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Deniz otobüsünde “koltuk” tartışması

Deniz otobüsünde “koltuk” tartışması

Marmara ilçesi açıklarında, Avşa-Marmara Adası-Yenikapı seferini yapan deniz otobüsü, yolcular arasında yaşanan koltuk tartışması nedeniyle kalkıştan bir süre sonra geri döndü.

Marmara ilçesi açıklarında, Avşa-Marmara Adası-Yenikapı seferini yapan deniz otobüsü, yolcular arasında yaşanan koltuk tartışması nedeniyle kalkıştan bir süre sonra geri döndü. Hafta sonunda meydana gelen olayda, Avşa-Marmara Adası-Yenikapı seferini yapan İDO’ya bağlı “Salih Reis-4” isimli deniz otobüsünde Berna T. isimli yolcu, koltuk tartışması sırasında sinir krizi geçirdi. Bunun üzerine deniz otobüsü, kalkıştan kısa bir süre sonra iskeleye geri döndü. Koltuğuna başka birinin oturduğunu öne süren Berna T., İDO görevlilerine zor anlar yaşattı.
İhbar üzerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve polis, olaya müdahale ederken, diğer yolcular ise deniz otobüsünün kalkmamasına tepki gösterdiler.
Berna T., ifadesi alınmak için emniyete götürülürken, deniz otobüsü de 2 saat gecikmeyle hareket etti. Yaşananlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Berna T.’nin, Erdek üzerinden kara yoluyla İstanbul’a gönderildiği öğrenildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı