Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Denizcilik Meslek Yüksekokulu’ndan “Kariyer buluşması”

Denizcilik Meslek Yüksekokulu’ndan “Kariyer buluşması”

Denizcilik Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen denizcilik sektörü ve öğrencilerin biraya gelmesini hedefleyen “Kariyer Buluşması“ gerçekleştirildi.

Denizcilik Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen denizcilik sektörü ve öğrencilerin biraya gelmesini hedefleyen “Kariyer Buluşması“ gerçekleştirildi. 
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ‘Kariyer Buluşması’ düzenlendi. 
Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda, iki oturum şeklinde gerçekleşen programda, açılış konuşmasını Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın yaptı. 
Aydın, konuşmasında şunları aktardı: “Denizcilik Yüksek Okulumuzda iki program bulunmakta bunlardan biri gemi inşaatı diğeri su altı Teknolojisi programıdır. Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Su Altı Teknolojisi programımızda yoğun bir şekilde uygulamalı dalış eğitimleri sürdürülmektedir. Meslek Yüksek Okulumuz tüm sektör paydaşlarıyla dirsek temasında olmaya gayret göstermekte ve sektörün ihtiyaç duyduğu meslek elemanlarını yetiştirmeye amaç edinmektedir. Bugünkü eğitimimizde bunun bir örneğini teşkil etmektedir.“ dedi. 
Birinci oturumun moderatörlüğünü Denizcilik MYO öğretim üyesi Dr. Sabri Alkan üstlenirken, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreter Teknik Yardımcısı Ercan Özokutucu, Hicri Ercili Tersanesi Genel Müdürü Sinan Başak ve Çelebi Bandırma Uluslararası Liman İşletmeciliği Teknik Müdürü Hüseyin Taşkın konuşmacı olarak katıldılar. 
Denizcilik MYO öğretim üyesi Dr. Ferhat Yalgın’ın moderatörlüğünü üstlendiği, programın ikinci oturumuna ise İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Genta Denizcilik İnş. ve Tic. Aş Genel Müdürü Kâmil Arif Ertik, İzmir Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Tugbay, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Birinci Sınıf Dalgıç Zafer Bul ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Baş Balık Adam Serkan Arkan konuşmacı olarak katıldılar. 
Katılımcılar programda meslekleriyle ilgili bilgi ve önerilerini aktardılar. Soru cevap şeklinde devam etkinlik sonunda katılımcılara Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Süleyman Özdemir ve Denizcilik Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın tarafından plaketler verildi. 
Haber: Ahmet Pesen 
 



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı