Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Denize açılan üç balıkçıdan haber alınamıyor

Denize açılan üç balıkçıdan haber alınamıyor

2 Mart Cumartesi günü denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Nahit Doğruel, Selçuk Eğritepe ile Tanay Koskayı arama çalışmaları sürüyor.

2 Mart Cumartesi günü denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Nahit Doğruel, Selçuk Eğritepe ile Tanay Koska`yı arama çalışmaları sürüyor.
İlçemiz çay bahçeleri önündeki limandan Cumartesi günü saat 18:00 sularında 6 metrelik tekneyle denize açılan Nahit Doğruel, Selçuk Eğritepe ve Tanay Koska kayboldu.
Üç balıkçının limana geri dönmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, durumu sahil güvenliğe bildirdi. 
Sahil Güvenlik Komutanlığı`na bağlı yüzen unsurlar ve balıkçıların tüm aramalarına rağmen tekne ile üç balıkçıya ulaşılamadı.
Kaybolan üç balıkçı hakkında açıklama yapan Erdek Balıkçılar Derneği Başkanı Ali Demiray, balık tutmak üzere 6 metrelik tekneyle Musakça sahiline yakın bir bölgeye gittiklerini tahmin ettikleri üç balıkçının Pazar günü limana dönmemeleri üzerine ivedilikle arama çalışmaları için harekete geçtiklerini bildirdi.
Üç balıkçının limana dönememeleri gerekçesini, Cumartesi günü saat 24.00 sularında aniden çıkan fırtınaya bağlayan Demiray, "Kaybolan üç kişinin bulunabilmesi için sahil güvenlik botu ve balıkçı arkadaşları arama çalışmalarına başlamış ancak bugüne kadar bir sonuca ulaşılamamıştır" dedi.
Konu hakkında açıklama yapan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ise, balık tutmak için denize açılan üç balıkçının bulunabilmesi için aramalara denizden devam edildiğini belirterek, çalışmaların, yapılan girişimler sonucun da Sahil Güvenlik ekiplerince sürdürüldüğünü ifade etti.
Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı