Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Denizhan Yüzer Balık Restaurant leziz ürünleriyle dikkat çekiyor

Denizhan Yüzer Balık Restaurant leziz ürünleriyle dikkat çekiyor

Denizhan Yüzer Balık Restaurant ilçenin en iyi balık restaurantına dönüştü.

Erdek İskelesine bağlı hizmet veren Denizhan Yüzer Balık Restaurant leziz ürünleriyle fark ediliyor. 

Bülent Medi´nin girişimciliği ile ilçemize kazandırılan ilçemizin nezih mekanlarından biri olan Denizhan Yüzer Balık Restaurant ilçe halkımızın yanı sıra tatilcilerin de vazgeçemediği mekana dönüştü.
Aşçılığını yılların deneyimi Tuncay Ubay´ın yaptığı yüzer restaurant, mevsimlik balıkların yanı sıra leziz mezeleriyle de dikkat çekiyor.
Tekne hakkında bilgi veren Bülent Medi, geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırdıkları teknenin 3 katlı ve turizm belgeli ilk yüzer restaurant olduğunu söyledi.
Teknenin üst kapalı bölümünde 220 kişiyi ağırlamanın mümkün olduğunu belirten Medi, deniz manzaralı terasın 80 kişiyi aynı anda ağırlayabildiğini, özel rezervasyonla kaptan köşkünde balık yemenin tadına doyulmadığı bilgisi verdi.
Medi, devam eden konuşmasında şöyle konuştu: ?Lezzetleri, başarılı sunumları ile müdavimlerini en taze deniz ürünleri Erdek Körfezi konumu ile ağırlayan Denizhan Yüzer Balık Restaurant halkımızı deniz ürünlerinde ve balıkta gerçek lezzete ve harika bir panoramik manzaraya davet ediyor. Erdek Limanında deniz manzarası eşliğinde her türlü balık çeşitleri ve 220 kişilik kapalı mekan kapasitesi farklı bir menü ile hizmet veriyoruz. Deniz manzarası ve damak zevkinize uygun lezzetleri eşliğinde davet, iş toplantıları ve tüm özel organizasyonlarınızı gerçekleştire-bilirsiniz. Her zaman kaliteli, sağlıklı ve lezzetli ürünler sunabilmek için gerekli olan tüm ürünlerin özenli seçimi ve bu ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve lezzetli haline gelebilmesi için gerekli olan sağlıklı ve hijyenik ortamların hazırlanarak ürünlerin üretilmesini sağlamaktır. Çünkü, lezzetin ve sıcaklığın bu kadar yoğun yaşandığı ve birbirine karıştığı böyle bir mekana bölgemizde başka bir yerinde rastlamak çok zor. Gelin bir kez ziyaret edin ve buna kendiniz karar verin.?
Haber : Mehmet Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli