Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Depremzedeler için ‘Acil Durum Toplantısı’

Depremzedeler için ‘Acil Durum Toplantısı’

Erdek’te Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında, Erdek Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Kaymakamlık Afet Koordinasyon birim amirlerinin katılımıyla ‘Acil Durum Toplantısı’

Erdek’te Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında, Erdek Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Kaymakamlık Afet Koordinasyon birim amirlerinin katılımıyla ‘Acil Durum Toplantısı’ düzenlendi. 
Erdek Kaymakamlığı’nda gerçekleşen toplantıda, afet bölgesine yapılan yardımlar ile Erdek’e gelen ve gelecek deprem mağdurları için neler yapılabileceği görüşüldü. 
Yine toplantıda, Erdek’te ağırlanan depremzedelere yardımların nasıl organize olunacağı konusunda da katılımcıların görüş ve önerileri alındı. 
Toplantı hakkında konuşan Kaymakam Atasoy, “Afet bölgesinden gelen ve gelecek olan depremzede vatandaşlarımız için karşılama ve konaklama konuları ele alındı. Devletimiz tüm gücü ve imkanları ile vatandaşlarımızın yanında olacaktır. Tüm Erdek olarak ele ele verip hep birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ülkece yaşadığımız bu afetin yaralarını yine ülkece saracak güce ve inanca sahibiz. Destek olan, yardımlarını ulaştıran herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Depremzedeler Durum Toplantısı’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı