Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ders zili yeni hayaller için çaldı

Ders zili yeni hayaller için çaldı

Ders zili Balıkesir´de aylar sonra yeniden çaldı.

Ders zili Balıkesir´de aylar sonra yeniden çaldı.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 2 Şubat 2021 Salı günü başlayan yüz yüze eğitimin yeni aşamasında Karesi Ali Hikmet Paşa İlkokulu´nda öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı´nın almış olduğu karar doğrultusunda 2 Şubat 2021 Salı günü yüz yüze eğitime başlayan Karesi Ali Hikmet Paşa İlkokulu´nda öğrencilerle bir araya gelen Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak´a ziyaretlerinde İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günü eşlik ettiler.
Karesi Ali Hikmet Paşa İlkokulu´nda öğrencilerin çiçek takdimi ile karşılanan Vali Şıldak ve eşi, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.
Okul bünyesinde hayırsever iş adamı Hüseyin İlhan tarafından yaptırılan ?Kübra İlhan Okuma Salonu?nun açılışını da gerçekleştiren Vali Şıldak, hayırsever Hüseyin İlhan´a plaket sundu.
Öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelerek uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim kapsamında yapılan çalışmalar ile pandemi kapsamında alınan tedbirler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında istişarelerde bulunan Vali Şıldak, okulda alınan tedbirler ve yürütülen başarılı çalışmalar nedeniyle okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu