Dev dalgalar, Çuğra sahillerini vuruyor!
Sahil Güvenlik´e ait hücumbotların dalgaları, ?Çuğra? bölgesindeki sahillere büyük zarar verdiği gibi hayati tehlikeler de yaratıyor.
Erdek Haber
Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe 16:29
Güncelleme: 05 Eylül 2019 16:29
Dev dalgalar, Çuğra sahillerini vuruyor!

Sahil Güvenlik´e ait hücumbotların dalgaları, ?Çuğra? bölgesindeki sahillere büyük zarar verdiği gibi hayati tehlikeler de yaratıyor.
Sahil Güvenlik´in yanı sıra adalara sefer yapan GESTAŞ Ro-Ro ve Deniz Otobüslerinin de büyük dalgalar yarattığına dikkati çeken turizm işletmecileri ve vatandaşlar, şunları söylediler:
?Bu deniz araçları, Erdek turizminin kalbinin attığı Çuğra bölgesinden geçerken biraz hızlarını azaltsalar, böylesine büyük dalgalar ortaya çıkmayacak. 

Büyük dalgaların sahile vurması sonucunda başta çocuklarımız olmak üzere hepimizin can güvenliği tehlikeye giriyor. Yetkilileri, herhangi bir ölüm olayına yol açmamaları konusunda uyarıyoruz.?
Vatandaşlar, Sahil Güvenlik ve adalara sefer yapan diğer araçların yarattığı dev dalgaların, sahildeki kumları da aştığını sözlerine eklediler.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
  • Perşembe 7.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 6.2 ° / 4.5 ° Şiddetli yağmurlu
1

BANDIRMA’DA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

2

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü

3

Bandrıma kuru yük gemisi karaya oturdu

4

SEMT PAZARI PERŞEMBE GÜNÜ KURULACAK

5

ERDEK TİCARET ODASI İFTARINDA YOĞUN KATILIM

6

Ünal Yamaner toprağa verildi

7

ERDEK’TE BAYRAM YAĞMURLU GEÇECEK