Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DEVA heyetinden Erdek´e çıkarma

DEVA heyetinden Erdek´e çıkarma

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri Erdek´e çıkartma yaptılar.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri Erdek´e çıkartma yaptılar.
Dün öğle saatlerinde ilçemiz girişinde, DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan, Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir ve yönetimi, ilimize bağlı tüm ilçeleri dolaşarak partilerinin politikalarını anlatıyor.
DEVA Partisi il teşkilatı, dün ilçemize geldi. İlk olarak Erdek Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını dolaşan partililer program sırasına göre, Erdek Alevi Kültür Derneği, Erdek Zeytin Kooperatifi, Erdek garajı esnafları, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´yı, İyi Parti ile, CHP Erdek ilçe merkezlerini ve yol üzerinde bulunan muhtarlar ile esnafları ziyaret etti.
DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir ve yönetimi, ilçemize gerçekleştirilen ziyarette gazetemizi de ziyaret ettiler. 

DEVA Partisi heyeti, gazetemiz sahibi Mehmet Ertan tarafından ağırlanırken, Erdek ve ülke gündemine ilişkin karşılıklı düşünce alışverişinde bulunuldu.
DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, partilerinin 29 Aralık´ta Ankara´da gerçekleştirilen büyük kongrenin ardından çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
Partilerine olan ilginin her geçen arttığını, DEVA Partisi kadrolarının ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu belirten Aydemir, parti programı ile Genel Başkan Ali Babacan´ın ilkelerini sahada yürütülen çalışmalarla vatandaşlara anlattıklarını ifade etti.
Parti programını basın aracılığıyla da vatandaşlara ulaştırılmasını önemsediklerini kaydeden Aydemir, Yeni Erdek Gazetesi sahibi Mehmet Ertan´a gösterdikleri konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.
Gazetemiz sahibi Mehmet Ertan ise ziyaretlerinden ötürü DEVA Partisi heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: DEVA heyetinden Erdek çıkarma
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli