Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DEVA Partisi İlçe Başkanı Sever, kurultay delegesi seçildi

DEVA Partisi İlçe Başkanı Sever, kurultay delegesi seçildi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Balıkesir İl Başkanlığı´nın 1. Olağan Genel Kurulu´nda yönetim kurulu ile kurultay delegeleri belirlendi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Balıkesir İl Başkanlığı´nın 1. Olağan Genel Kurulu´nda yönetim kurulu ile kurultay delegeleri belirlendi.
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´de kurultay delegesi seçilen isimler arasında yer aldı.
Demokrasi ve Atılım Partisi Balıkesir İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi´ne DEVA Parti Erdek İlçe Başkanlığı 11 delegesi ile katıldı.

Sever, Balıkesir Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi´nde 3 Kasım Salı günü yapılan kongreyi gazetemize değerlendirdi.
Kongrenin; liderleri Ali Babacan, Genel Başkan yardımcıları, GMYK üyeleri, İl Başkanları ve delegelerinin katılımıyla coşku içinde gerçekleştiğini söyleyen Sever, DEVA Partisi İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir tarafından Divan Üyesi olarak aday gösterilerek kongrenin sevk ve idaresinde görev almanın onur ve şerefini yaşadığını anlattı.
Şahsına bu onurlu görevi yaşatan delegelere şükranlarını sunan Sever, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve kurultay delegelerinin seçiminde, DEVA Partisi İl Başkanı Aydemir´in takdiri, delegelerin teveccühü ile İl yönetimine Erdek İlçe teşkilatından Burcu Arslan ile Aycan Ener´in girdiğini ifade etti.
Tüm bu yaşananları Erdek´e verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendiren Sever, hiç bir siyasi partide olmayan bu davranışın kendilerine onur ve gurur verdiğinin altını çizdi.
İl yönetiminde görev alan arkadaşlarını tebrik edip, yeni görevlerinde başarılar dileyen Sever, kendisinin de Kurultay delegesi olarak seçildiğini bildirdi.
Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı binamızın açılışı yapılarak hizmete girdi. Ardından liderimiz Ali Babacan´ın esnaf gezisi, STK ziyaretlerindeki yoğun katılım ve halkımızın partimize olan teveccühü bizleri çok mutlu etti. Çağımızın gereklerine uygun olarak hazırlanan binamız halkımıza ve partimize hayır uğurlu olsun.?
Sever, parti açılışında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan´a Erdek´li zeytin üreticilerinin el emeği göz nuru ile yetiştirdikleri zeytin ürünlerinden oluşan aynı zamanda üyesi olduğu Marmarabirlik´e ait hediye paketi takdim ettiğini, ardından Babacan´ı zeytin hasadının başladığı ilçemize davet ettiğini söyledi.
Babacan´ın nazik davete teşekkür ettiğini kaydeden Sever, Babacan´ın tüm müstahsile zeytin hasatında bol ve bereketli ürün temennisinde bulunduğunu ve selamının iletilmesini şahsından istediğini istediğini paylaştı.
Haber: Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli