Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DEVA Partisi lideri Ali Babacan Balıkesir´e geliyor

DEVA Partisi lideri Ali Babacan Balıkesir´e geliyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Balıkesir İl Teşkilatı, 3 Kasım 2020 Salı günü 1. Olağan kongresini gerçekleştirecek.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Balıkesir İl Teşkilatı, 3 Kasım 2020 Salı günü 1. Olağan kongresini gerçekleştirecek.
DEVA Partisi Balıkesir İl Teşkilatı kongresi, Balıkesir Gala Yaşam Merkezi´nde 3 Kasım 2020 Salı günü saat 15.00´te başlıyor.
DEVA Partisi Balıkesir İl Teşkilatı kongresi öncesi gazetemize konuşan DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA Partisi lideri Ali Babacan´ın İzmir´de meydana gelen deprem nedeniyle İzmir halkının acılarını paylaşmak üzere İzmir´i ziyaret edeceğini, ardından il kongresine katılmak üzere Balıkesir gelerek, Kuvayi Milliye kentinin evlatlarıyla kucaklaşacağını söyledi.
DEVA Partisi´ni ülkemizin içerisinde bulunduğu zor dönemi atlatması, refaha kavuşması için elini taşın altına koymuş bir siyasi parti olarak tanımlayan Sever, DEVA Partisi´nin ülke çapında teşkilatlanma çalışmalarını tamamlama aşamasına geldiğini belirtti.
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretecek geniş kadroları bünyesinde barındıran, çözümün parçası olmak ve katkı sunmak isteyen herkesi çatısı altında toplanmaya çağıran umut ve cesaret aşılamayı kendisine rehber edinmiş bir kadro hareketidir. Balıkesir İl Kongremizi de bu anlayış içerisinde 3 Kasım Salı günü gerçekleştireceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki; her kışın bir baharı, her gecenin sabahı, her derdin bir DEVA´sı vardır. Bütün vatandaşlarımızı pandemiden kaynaklı olarak alınması gereken bütün kuralları uygulayarak 3 Kasım 2020 Salı Günü Saat 15.00´da Gala Yaşam Merkezi´nde gerçekleşecek DEVA Partisi Balıkesir 1.Olağan İl Kongremize davet ediyoruz.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli