Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

DEVA Partisi´nden Kadınlar Günü etkinliği

DEVA Partisi´nden Kadınlar Günü etkinliği

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelinde çalışan kadınlara dezenfektan dağıttı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelinde çalışan kadınlara dezenfektan dağıttı. 

DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı´nın organize ettiği etkinlikte partililer, ziyaret ettikleri esnaf ve çalışan tüm kadınlara DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan´ın selamlarını iletip dezenfektan takdim etti. 

Aynı zamanda ilçemizde kadınların görev yaptığı CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tar Tuna, Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan ile Erdek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş´ı da makamlarında ziyaret eden DEVA Partililer, günün anlam ve önemini paylaşarak çiçek takdim ettikten sonra, nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti. 

Etkinliği birlikte yürüten DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilat Başkanı Dilek Ener ve DEVA Partisi Erdek Kadın Politikaları Başkanı Saliha Özgü, birlikte yaptıkları açıklamada şöyle konuştu: ?8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde ilçemiz genelinde teşkilatımız tarafından korona virüs önlemleri kapsamında tedarik edilen dezenfektanları dağıtarak kadınların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Erdek genelinde çalışan çalışmayan tüm kadınlarımızın daima yanında olacağız.? 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nün uzun bir tarihsel mücadelenin sonucu olarak ortaya çıktığına dikkat çeken Dilek Ener ve Saliha Özgü ?Kadınlar hayatın her alanında zorluklarla mücadele ederek varlıklarını korumaya ve üretmeye çalışıyor. Bugün Erdek´te kadınlar her alanda çalışarak toplumsal hayatın bir parçası olduğunu göstermeye çalışıyor. Ülkemizin ekonomik kalkınmasını sürdürebilir kılmak için kadınların rolünün çok önemli olduğuna inanıyoruz. Toplumun yarısını oluşturan kadınların siyasi hayata yeterince yer almasının sağlanması için partimiz % 35 cinsiyet kotası uygulayıp siyasi karar mekanizmalarında kadınların yer almalarını sağladı.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber: Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli