Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

DEVA Partililerden Ocaklar ziyareti

DEVA Partililerden Ocaklar ziyareti

Yakın siyasi tarihimizde ilk kez bir parti, iktidarının ilk 90 gününde ve ilk 360 gününde neler yapacağını detaylarıyla 2021 yılında açıklamıştı.

Yakın siyasi tarihimizde ilk kez bir parti, iktidarının ilk 90 gününde ve ilk 360 gününde neler yapacağını detaylarıyla 2021 yılında açıklamıştı. 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), 90 ve 360 günlük eylem planları açıklamasına, ilk olarak tarım sektörüyle başlayacağını geçtiğimiz yıl kamuoyu ile paylaştı. 
DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından ‘Tarım ve Hayvancılık Eylem” planının duyurulmasının ardından Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek İlçesi kırsal Ocaklar Mahallesi’ni ziyaret etti. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’e, Ocaklar Mahallesi ziyaretine partisinin Başkan Yardımcıları Şamil Arslan, Metin Elitok, Kerim Çile, Mahalle Başkanları Arif Özgenlik ve Gökhan Avcı eşlik etti. 
Ocaklar Mahallesi ziyaretinde Mahalle Muhtarı Gökhan Yorak tarafından karşılanan DEVA Partililer, tarım ve hayvancılık sektörü konularında Mahalle Muhtarından brifing aldı. 8S. 3’de
Mahalle muhtarı ile gerçekleşen görüşmenin ardından DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki heyet, mahalle kahvehanelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek partilerinin tarım ve hayvancılık eylem planı hakkında bilgileri aktarırken, bu bilgilerin geniş kapsamlı yer aldığı broşürler takdim edildi.            
DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Sever, kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarında “Gün, kuru hamasetin ve içi boş sloganların arkasına saklananlara, ülkenin gerçek gündemini ve devasını anlatma günüdür” anlayışıyla yola çıktıklarını anlattı. 
Ocaklar Mahallesi ziyaretini değerlendirmeye yönelik gazetemize açıklama yapan DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA Partisi’nin özgür ve zengin bir Türkiye için yapacağı atılımın ilk adımı olarak Adana’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla 8 Haziran 2021 günü “Tarım Eylem Planı Lansmanı” programının açıklandığını hatırlattı. 
Erdek ve kırsal mahallelerde başlattıkları bu çalışmalarla “Ülkemizin sorunlarının DEVA Partisi iktidarındaki çözümleri üzerine yoğun bir mesai gerçekleştiren politika başkanlıklarımızın hazırladıkları çalışmaları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz” şeklinde konuşan Sever, “Tarım ve Hayvancılık alanında hazırlanan bu eylem planı bölgemiz için hayati önem taşımaktadır. DEVA Partisi iktidarında halkımız inşallah ekonomik olarak güçlü ve söz sahibi bir Türkiye’de yaşıyor olacaktır.” dedi. 
Yönetilemeyen ve öngörülemeyen Türkiye’nin çaresi olmak adına çıktıkları bu yolda eylem planlarını anlatmaya kararlı olduklarını işaret eden Sever, buluştuğumuz her vatandaşımızın bizlere DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ülkemizin DEVA’sı olarak gördüklerini dile getirmelerinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu kaydetti. 
Haber: Tuncay Ertan 
 



Anahtar Kelimeler: Partililerden Ocaklar ziyareti
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı