Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DEVA Partisi Başkanları Bandırma’da toplandı

DEVA Partisi Başkanları Bandırma’da toplandı

Kendi Logosuyla, kendi ismiyle ve kendi listeleriyle seçimlere gireceklerini açıklayan DEVA Partisi, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Balıkesir’de de çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor.

Kendi Logosuyla, kendi ismiyle ve kendi listeleriyle seçimlere gireceklerini açıklayan DEVA Partisi, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Balıkesir’de de çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor. 
Dün Bandırma’da 22. İlçe Başkanları toplantısını düzenleyen DEVA Partisi, teşkilatlanma çalışmalarındaki son durum, uygulanacak seçim stratejileri, gerçekleştirilecek eylem planları ve aksiyonları masaya yatırdı. 
Ekonomiyle başlayan istikrarsızlık ve sektörlerin hemen hemen hepsinde yaşanan basiretsiz yönetim sonucu ortaya çıkan tablo ışığında olası bir erken seçime tam olarak hazır girmek isteyen DEVA Partisi Balıkesir Teşkilatları çalışmalarının finalini yapmaya hazırlanıyor. 
Mayıs ayı içerisinde gerek teşkilatlanma çalışmaları gerekse saha aksiyonları açısından üst sıraları paylaşan DEVA Partisi İlçe teşkilatlarına teşekkür plaketleri takdim edildi. 
Çok verimli gerçekleştirilen toplantı sonrası DEVA heyeti, Bandırma Sanayici İş Adamları Derneği’ni (BANSİAD) ziyaret etti. Başkan Funda Seçil Dedeoğlu ve ekibiyle gündemi değerlendiren taraflar, DEVA Heyetinin: Genel Başkan Ali Babacan'ın orta gelir tuzağı uyarısı ile ortaya çıkan ve sanayileşmenin önündeki en büyük engel olan rant odaklı inşaat projelerinin, DEVA İktidarında vergi altına alınarak törpüleneceği ve yatırımın ibresinin sanayileşmeye yönlendirileceğine dair müjdeyi vermesiyle toplantıyı nihayetlendirdiler. 
Ziyaretler sonrası konuşan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir duygularını şu şekilde ifade etti: “Bir devlet düşünün ki ortaya konan bütün hukuksuzluklar karşısında derin bir sessizlik içerisinde. Akılların almayacağı bir şekilde tepkisizlik ve ‘bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın’ görüşü hakim. Biz bunu kabul etmiyoruz. Unutmayın Devletin dini adalettir. Adaleti öldürürseniz o devlet ölmeye mahkumdur. Bizim iktidarımızın hemen ilk 90 dakikasında yapılacak bir açıklama ile önce adaleti tesis edeceğiz ve ülkemizin yeniden şahlanışını sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz. Krizleri daha önce de başarıyla yönettik, bu buhranı yine biz düzelteceğiz. Bakınız DEVA Partisi’nin özellikle ekonomi kurmayları, Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde bu ülkede yaşanan ve/veya yaşanması muhtemel krizleri en iyi şekilde yönetmiş ve ülkenin ekonomisini Dünyanın sayılı ekonomileri seviyesine çıkartmışlardır. Kimse ümitsizliğe düşmesin yine biz yapacağız. Allah nasip ederse bu görev yine bize düşecek ve mümkün olan en kısa sürede yine biz bu buhrandan ülkemizi feraha eriştireceğiz. Elimizdeki bu göstergelerle mevcut iktidar partilerinin iktidarlarını sürdürebilmeleri mümkün değildir. Vatandaşlarımızın neler çektiğini biz çok iyi biliyoruz, çözümlerini de çok iyi biliyoruz. Tekrar söylüyorum, hiç kimse merak etmesin, DEVA Partisi tüm oluşumları ve teşkilatları ile olası bir erken seçime hazır ve nazırdır. Ülkeyi yönetecek kadrolar derslerine çok iyi bir şekilde çalışmıştır ve çalışmaya da devam etmektedir. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Son kararı, ferasetine sonsuz güvendiğimiz vatandaşlarımız verecektir. DEVA Partimizi Allah’ın izniyle iktidara taşıyacaklardır.” 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli