Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DEVA Partisi il ve ilçe başkanları Erdek’te buluştu

DEVA Partisi il ve ilçe başkanları Erdek’te buluştu

Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Balıkesir teşkilatları 11 Mayıs Çarşamba günü Erdek’te düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Balıkesir teşkilatları 11 Mayıs Çarşamba günü Erdek’te düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 
DEVA Partisi’nin her ay düzenlenen ilçe başkanları toplantısı, DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetiminin ev sahipliğinde ilçemizde gerçekleşti. Toplantıya DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir’in yanı sıra, tüm ilçe başkanları ve bazı parti yöneticileri eksiksiz olarak katıldı. 
Erdek İlçesi Çuğra Bölgesi’nde yer alan Kafkas Aleyna&Seçkin Restoran’da düzenlenen toplantıda ilçe başkanları yapılan programlarını ve özel çalışmaları hakkında kapsamlı sunumlar yaptılar. Ayrıca bazı birim sorumluları da son projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 
Gerçekleşen programda konuşan toplantının ev sahibi DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever son derece iddialı açıklamalar yaptı. 
Teşkilatlar olarak sahada var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden Sever, DEVA Partisi iktidarının ayak seslerinin duyulduğunu ifade etti.      
Sever, yaptığı konuşmasında, “Partimizin Balıkesir teşkilatlarının katıldıkları başkanlar toplantısına, İlçe yönetimi olarak ev sahipliği yapıyoruz. İl başkanımız çok başarılı bir çalışma içinde. DEVA Partisi iktidarının ayak sesleri duyuluyor. Türkiye’nin Ali Babacan’a, genel başkanımızın da bizlere, teşkilatına ihtiyacı var. Bizler elimizden geleni yapacağız. Kendisine, parti genel merkezimize, teşkilatımıza bütün ilçe başkanlarımız adına Erdek ilçeden selam ve saygılarımızı sunuyoruz.” dedi. 
Sahada ve masada güçlü olan her siyasi partinin hedeflediği noktaya geleceğini işaret eden Sever, “Bunu da yakın zamanda kurulan DEVA Partisi’nde her iki kanadın da çok güçlü olduğunu görüyoruz. Sahada bizler çalışıyoruz, masada da genel merkezimiz büyük bir hareket halinde. Bu harekete bizler büyük destek vereceğiz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Sever’in ardından söz alan DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir ise teşkilat olarak çok yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek “Bu gayretimizin en büyük amacı ülkemizi, milletimizi huzurlu ve müreffeh günlere taşımak ve hak ettiği noktada yaşamasını temin etmektir. Bu anlamda yapılan çalışmalarımızın ziyan olmayacağına inanıyorum.” diye konuştu. 
Ardından ilçe başkanları toplantısı basına kapalı olarak devam etti. 
Başkanlar toplantısı sona erdikten sonra, DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir başkanlığında, tüm partililer ilçede esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. 
Esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bir araya geldiği vatandaşlar, kendilerini ziyaret eden DEVA Parti heyetine; “Aşırı zamlardan geçinemez hale geldiklerini, aşırı artan fiyatlar nedeniyle zeytin bahçelerine gübre ve ilaç atamadıklarını, dolayısıyla tarımın ve zeytinciliğin bittiğini, iktidarın ülkeye daha fazla zarar vermeden bir an önce seçim kararı almasını ve değişimin gerçekleşmesini istediklerini aktarırken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Türkiye’nin dertlerine DEVA olacağına inandıklarını” ifade ettiler.
Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Partisi başkanları Erdek’ buluştu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı