Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DEVA Partisi Milletvekili aday adayı Sever’den teşekkür mesajı

DEVA Partisi Milletvekili aday adayı Sever’den teşekkür mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) TBMM 28.Dönem Balıkesir Milletvekili aday adayı Murat Sever teşekkür mesajı yayımladı.

DEVA Partisi TBMM 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Murat Sever aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan hemşerilerine teşekkür etti. 
Sever, yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum DEVA Partisi’nden bir sorumluluk görerek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığım süresince bizimle yürüyen, bize omuz veren, destek veren, vefa gösteren başta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Teşkilat Başkanımız Sayın Sadullah Ergin’e Parti Sözcümüz ve Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. İdris Şahin’e DEVA Partisi Balıkesir İl Teşkilatına, DEVAdaşlarıma, haberlerimizi vatandaşlarımızla buluşturan değerli yerel medyaya yaşattığınız heyecana içtenliğe birlik ve beraberliğe en kalbi duygularımla teşekkür ederim. DEVA Partisi, Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önemli olan Meclis çoğunluğunun da Millet İttifakı’nın yüksek sayıda Milletvekili çıkarması için CHP listelerinden aday göstermek suretiyle seçime girme kararı almıştır. Bizim görevimiz Millet İttifakı adaylarını destekleyerek Meclis’te en çok Milletvekili sayısına ulaşmaktır. Kurulduğumuz 3 yıldan bugüne verilen tüm görevlerimi yerine getirmekten mutluluk ve onur duydum. Bundan sonraki süreçte de verilecek tüm görevlere hazır olarak DEVA Partisi ailesinin bir ferdiyim. Millet İttifakı listelerde yerini alan tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diler 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. dönem milletvekilliği seçiminin vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” 
Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı