Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DEVA Partisi sahada

DEVA Partisi sahada

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanı Murat sever, beraberinde Teşkilat Başkanı Dilek Ener, Siyasi Hukuki ve Gençlik Politikalar Başkanı Şamil Arslan, ve Kadın Politikalar Başkanı Saliha Özgü ile birlikte ilçede bi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanı Murat sever, beraberinde Teşkilat Başkanı Dilek Ener, Siyasi Hukuki ve Gençlik Politikalar Başkanı Şamil Arslan, ve Kadın Politikalar Başkanı Saliha Özgü ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
DEVA Partisi heyetinin ilk durağı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi oldu. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ziyaretinde, Kooperatifin yeni Başkanı Hüseyin Avlar ve ekibine görevlerinde başarı dileklerini ileten DEVA heyeti, ülkemizin geçtiği bu zor dönemde esnafa verilmesine devam edilen destek ve krediler hakkında Avlar ve ekibinden bilgi aldı. 
Kredilerdeki yüksek faiz ve esnafın iş yapamamasından ötürü ödeme zorluğu olduğu konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, İlçe Başkanı Murat Sever tarafından, çözüme yönelik DEVA Partisi’nin projeleri halkında bilgiler verildi.
Sever ve ekibinin ziyareti Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı ile devam etti. 
Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim İlanku’yu makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Sever, İlçe başkan yardımcılarını tanıttıktan sonra jandarma teşkilatının güvenlik ve asayiş hizmetleri için teşekkür etti.
Bölük Komutanı İlanku’da, yapımına başlanan yeni Erdek Jandarma İlçe Komutanlığı hizmet binası hakkında konuklarına bilgi verdi.
Sever ve ekibi daha sonra ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.              
Esnaf ve halk ziyaretinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ileten DEVA Partisi heyeti, ziyaret esnasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabı, partisinin isim ve logolu kalemlerinden hediye ederek tanıtım broşürünü takdim etti. 
Erdek’te gerçekleşen ziyaretler hakkında basına açıklama yapan DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, şöyle konuştu: “Tarımın devası olmak için tarım politikalarını içeren tanıtım broşürlerini halkımız ve esnafımıza dağıtımını yaptık.
Genel Başkanımız Ali Babacan’ın esnaf ve halkımız tarafından çok iyi tanınarak büyük ümitler beklendiği ve öngörülemeyen ve yönetilemeyen Türkiye’nin umudu ve devası olması adına büyük bir destek vereceklerini ifade ettiler. Ziyaretlerimizde iktidardan ümidini kesen halkımız, başkanlık sisteminin bize anlatıldığı gibi olmadığını, otoriter yönetime dönüştüğünü dile getirirken güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişe vereceklerini ve desteklerinin tam olacağını, sandıkta verilen yetkinin sandıkta geri alınacağını, geçim sıkıntısının had safhada olduğunu bir an önce seçime gidilip kötü gidişe son verilmesi gerektiğini belirttiler.”
DEVA Partisi olarak güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş için 6 siyasi partinin çalışmalara başladığını ortak metin üzerinde anlaşarak halktan destek isteneceğini ziyaret ettikleri esnaf ve vatandaşlara aktardıklarını kaydeden Sever “Hukukun ve özgürlüğün teminatı olacak, ekonominin kötü gidişine son verecek, liyakatli ekibi ile Ali Babacan’ın liderliğindeki DEVA Partisi’nin Türkiye’nin yönetimine talip olduğunu paylaştık.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Partisi sahada
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false