Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DEVA Partisi’nde Murat Sever milletvekili aday adayı oldu

DEVA Partisi’nde Murat Sever milletvekili aday adayı oldu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini ve başvuru belgelerini teslim ettiğini duyurdu.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi partilerde milletvekilliği aday adayları belli olmaya başladı. 
13. Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekillerinin seçileceği seçimler öncesi Ali Babacan genel başkanlığındaki DEVA Partisi’nin, Balıkesir Teşkilatlarında da milletvekili aday adayları ortaya çıkmaya başladı. DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Murat Sever, görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 
DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili aday adayı Murat Sever, Erdek İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklarken, gerekli belgeleri DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı binasında DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir’e 15 Mart 2023 Çarşamba günü teslim ettiğini bildirdi. 
2013 yılından bugüne kadar yerelde vermiş olduğu hizmeti ve siyasi tecrübesini, genele taşımak adına bu yola çıktığını belirten Sever, “Biz DEVA Partisi olarak damla damla büyüyerek kocaman bir aile olduk. Bu da partimize ve Genel başkanımıza ne kadar güvenin olduğunu gösteriyor. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Damla damla büyüyerek ilerliyoruz. Ülkeyi yönetmeye talibiz. Önümüzdeki seçimlerde başarıyla çıkacağımız tamdır. Bizim önceliğimiz memleket, millet ve insan odaklı hareket etmek olacaktır.” diyerek sözlerine ekledi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı’ndan Murat Sever’in istifası ile boşalan İlçe Başkanlığı görevine yönetim kurulu üyesi Metin Elitok getirildi. Haber: Tuncay Ertan 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı