Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DEVA Partisi’ne Ankara morali

DEVA Partisi’ne Ankara morali

DEVA Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin Balıkesir İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte ziyaret ettikleri Ankara’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile buluştu.

DEVA Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin Balıkesir İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte ziyaret ettikleri Ankara’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile buluştu. 
Aralarında DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’in de yer aldığı, DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir başkanlığında il yönetimi, ilçe başkanları ve ilçe yönetimlerinin katıldığı 41 kişilik heyet ile 28 Aralık Salı günü Ankara ziyareti yapıldı.
İlk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, Ata’sının huzurunda saygı duruşunda bulunduktan sonra, Türkiye Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrini ardından Anıtkabir’de yer alan Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ziyaret edildi.
Aynı gün içersinde Bilkent Otel’de düzenlenen DEVA Partisi GMYK toplantısı bitiminde DEVA Partisi Balıkesir heyeti, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte istişare toplantısı için bir araya geldi.
29 Aralık 2021 Çarşamba günü DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı Kongresi’ne katılan DEVA Parti Balıkesir heyeti, kongrede güven tazeleyerek tekrar seçilen kurucu il başkanı Ali Güven’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Ankara’dan güzel haberlerle döndüklerini söyleyen DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat, bu toplantıya dönük değerlendirmelerde bulundu. 
Türkiye’de her geçen gün giderek artan bir yönetim eksikliğinin yaşandığını, iktidar alternatifinin ise DEVA Partisi olduğunu belirten Sever, “Balıkesir’de ve ülkemizde partimizi iktidara taşımaya kararlıyız.” dedi. 
 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun (GMYK) kendilerine gösterdikleri hedefler doğrultusunda, partisinin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirilen teşkilat çalışmaları, saha ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya gelinen etkinliklerin analizlerini Ankara’daki toplantıda ayrıntılı bir şekilde ele aldıklarını ifade eden Sever, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın “Ekonominin temelinde ‘GÜVEN’ olmalıdır” açıklamasına sonuna kadar katıldığını dile getirdi.
81 il ve 751 ilçede başkanlarını belirlediklerini, 20 alanda detaylı eylem planları hazırladıklarını 5 alanda eylem planını açıkladıklarını ve açıklamaya da devam edileceğini işaret eden Sever, geceyi gündüze katarak korkmadan, yılmadan ve usanmadan çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan 
 



Anahtar Kelimeler: Partisi’ Ankara morali
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false