Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DEVA’da Erdek Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Burak İşcan atandı

DEVA’da Erdek Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Burak İşcan atandı

DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever basın açıklamasında DEVA Partisi Erdek Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Burak İşcan’ın atandığını açıkladı.

DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever basın açıklamasında DEVA Partisi Erdek Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Burak İşcan’ın atandığını açıkladı. 
Sever, DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilatında, Gençlik Çalışmaları Başkanlık görevine Burak İşcan’ın görevlendirildiğini belirterek, “Hayırlı olsun, kendisine görevinde başarılar diliyorum. Erdek Gençliğinin DEVA’sı hazır. Tüm gençlerimizi partimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
İlçe Başkanı Sever’den sonra söz alan İşcan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın geçmişte bakanlık yaptığı dönemlerde takip ettiğini hatırlatarak,mütevaziliği duruşu ve bulunduğu makamın anlamının ne kadar önemli olduğunu bilen çok başarılı bir Devlet adamı olduğu kanaati şahsımda hakim olduğu için DEVA Partisi’ni seçtiğini söyledi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’in vesilesiyle DEVA ailesine katıldığını ve bu camia içerisinde her türlü göreve hazır olduğunu İlçe Başkanı Sever'le sıkça paylaştığını ifade eden İşcan, “Kendilerine beni bu göreve layık gördükleri için tekrar çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” dedi.
İşcan, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü: “Daha görevim teslim edileli 2-3 saat olalı DEVA Partisi Balıkesir İl Gençlik Politikaları Başkanı Gürhan Kayabey ve ekibi İl Merkezimizden gelip hem tanışmak hem de hayırlı olsun demek amacıyla beni ziyaret ettiler. Ve o an kendime dedim ki ilk siyasi görevimde en doğru yeri tercih etmişim. İlçe Başkanımız Murat Sever ile birlikte DEVA Partisi Balıkesir İl Kurucu başkanlarımızdan Balıkesir siyasetinin değerlerinden Merhum Ahmet Edip Uğur’un ölüm yıldönümünü mezarı başında anmak, İl Gençlik Politikaları Buluşması programına katılmak ve İl Başkanımız Kemal Aydemir'i ziyaret etme vesilesiyle ilk defa Balıkesir İl Başkanlığı binamıza gittiğim de İl Başkanımız Kemal Aydemir ve yönetimi tarafından sanki yeni değilmişim yıllardır buradaymışım gibi mükemmel karşılandım. Herkesin fikrini sunabildiği özellikle gençlerin daha çok ön planda olup düşüncelerini belirttiği büyüklerimizin ise talimatçılık ile değil gençlerin sunduğu projeler için en uygun tavsiyelerde bulunup yarının yöneticileri sizlersiniz deyip sonuna kadar gençlerin arkalarında durdukları harikulade bir ortama tanık oldum. DEVA Partisi kadrolarının geçmişte güzel ülkemize ekonomik ve diplomatik olarak kazandırdığı itibarını yeniden sorunsuz ve en kısa sürede kazandırabilecek tek ekip olduğunu bir kez daha fark ettim. Seçim sonrası ilk 90 dakikada bile yapılacak hizmetleri DEVA Partisi resmi sitesindeki yazılı eylem planlarında görebilirsiniz. Ayrıca Tarımdan Sanayiye Doğa ve Çevre planlarına kadar Cumhuriyet tarihinde ilk defa yazılı olarak seçimden bu kadar önce yayınlanması ne kadar işi bilen işin ehli ve liyakatli bir kadromuzun olduğunun en iyi göstergesi olmuştur. Ülkemizin zor günlerden geçtiği hem ekonomik hem de dış politika ve itibar konusunda yaşadığı bu sıkıntılı günleri bir an önce atlatmak için gece gündüz var gücüyle çalışan DEVA Partisi Kadroları Allah'ın izni ve halkımızın iradesi ile insan ayırmaksızın herkese aynı eli uzatıp herkesin eşit haklardan ve eşit hukuktan faydalanabilmesi için güzel ülkemizin DEVA'sı olmaya sonuna kadar hazırdır.” 
Haber: Tuncay Ertan 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı