Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DEVA’dan Romanlar Derneği’ne ziyaret

DEVA’dan Romanlar Derneği’ne ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Fıçıcıoğlu ve Arif Özgenlik, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle, Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Fıçıcıoğlu ve Arif Özgenlik, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle, Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti, yöneticilerin Dünya Romanlar Günü’nü kutladı. 
DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki heyet, ilçemizde faaliyet gösteren Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği ziyaretinde, Dernek Başkanı Volkan Akça, yönetim kurulu üyesi aynı zamanda romanların partisi olarak bilinen Güzel Parti’nin Erdek İlçe Başkanı Hasan Aslan ve yönetim kurulu üyesi Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba tarafından konuk edildiler.                
Bu anlamlı günde roman vatandaşlarla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever "Romanlar vazgeçilmez arkadaşlarımızdır. Romanları en yakından tanıyan biriyim, o yüzden sizlere ayrı bir sevgim var. STK ve derneklerin ülke ve yerel yönetimlerde katkılarının çok önemli olduklarını, yapacakları faaliyetlerde her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz. Toplumumuza yaşamlarıyla renk katarak, milletimizin ayrılmaz bir parçası olan tüm roman kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Romanlar Günü’nü kutluyorum. Dernek Başkanımız Volkan Akça’ya ve değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi. 
Sever’in konuşmasının ardından, karşılıklı olarak günün anlam ve önemine dair görüşler paylaşıldı. 
Ziyaretin sonunda DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, günün anısına Dernek Başkanı Volkan Akça’ya NUTUK kitabını armağan ederken, Başkan Akça’da kendilerine sunulan hediyeye teşekkür etti. 
Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Romanlar Derneği’ ziyaret
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı