Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Devir-teslim töreni Ocaklar´da

Devir-teslim töreni Ocaklar´da

Bandırma Rotary´de bayrak Serhat Akkaya´da

Bandırma Rotary Kulübü´nün 37. başkanı Serhat Akkaya oldu.
Kulübün başkanlık devir-teslim töreni, Erdek´e bağlı Ocaklar Mahallesi´nde gerçekleşti. Fatma Sibel Salı Karabacakoğlu, Aloria Garden Hotel´de düzenlenen gecede, 2020-2021 dönem başkanlığını, Serhat Akkaya´ya devretti. Görevi aldıktan sonra konuşan Akkaya, Rotary´nin, tüm dünyada 1 milyon 200 bin üyesi bulunduğuna dikkati çekerek, bu dönemde yapacakları bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akkaya, çevreye önem ve değer verdiklerini vurgulayarak, ?Toplumda çevre bilincini geliştirmeye çalışacağız? dedi.
Geleneksel projelerini sürdürmelerinin yanı sıra çeşitli sosyal projelere de ağırlık vereceklerini belirten Akkaya, ?Rotary, yaşamları değiştirir? sloganıyla çalışacaklarını vurguladı.
Ardından kürsüye davet edilen 5. Bölge Guvarnör Yardımcısı Şaban Rodoplu, Rotary´nin, yaşadığı topluma bir şeyler verme çabası içinde olduğunun altını çizerek, ?Kendinden önce topluma hizmet? çizgisini benimsediğini belirtti.
2440. bölgenin eski guvarnörlerinden Ali Bor da konuşmasında, görevini Serhat Akkaya´ya devreden Fatma Sibel Karabacakoğlu´nun başarılı bir döneme imza attığına işaret ederek, ?Kulübümüze bir yıl boyunca hanım eli değdi ve iyi de oldu. Şimdi de, kendisinin yeni yönetime destek vereceğini biliyoruz? dedi.
Serhat Akkaya´nın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda sekreterliği Mert Doğru, saymanlığı Anıl Tunçbilek yürütürken, Fatma Sibel Karabacakoğlu ve Halit Emiroğlu da üye olarak çalışacak.
ROTARACT KULÜP´TE TETİK DÖNEMİ
Bandırma Rotaract Kulüp´te de başkanlık el değiştirdi.
Bir yıldan beri görevde bulunan Pelin Sezgin, 2020-2021 dönemi başkanlık görevini Kemal Tetik´e devretti.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Devir teslim töreni Ocaklar
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli