Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Didar Kafaoğlu, Kadın isterse bir eliyle beşiği, diğer eliyle dünyayı sallar

Didar Kafaoğlu, Kadın isterse bir eliyle beşiği, diğer eliyle dünyayı sallar

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Türkiye´nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ancak kadınlarla ulaşabileceğini belirterek ?Kadınlar bizim başımızın tacıdır. Kadın elinin değdiği her şey güzel oluyor. Onun içindir ki çalışan ve üreten ka

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda Balıkesir´in, öznesi kadın olan tüm STK´ları, ilçe belediye başkanlarının eşleri, muhtarlar, Balıkesir basınında görev yapan bayan basın mensupları bir araya geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi Didar Kafaoğlu´nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona, Başkan Zekai Kafaoğlu´nun yanı sıra televizyonların tanınan ve sevilen isimlerinden verdiği yemek tarifleri ile ün yapan Emine Beder´de katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi Didar Kafaoğlu, tüm katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken; Türk kadınının toplumdaki yeri ve önemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Günün konukları arasında yer alan televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden Emine Beder ise yaptığı konuşmada; tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 8 Mart Kadınlar Günü´nün sadece bir gün kutlanacak bir gün olmadığına dikkati çekip, Türk kadınının sadece bir gün değil, yılın 365 gününde anılması, korunması, baş üstünde taç edilmesi gerektiğini söyledi.
Çalışan ve üreten kadınlarla beraber Türkiye´nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacağını söyleyen Başkan Kafaoğlu, ?Her erkeğin arkasında mutlaka bir bayan vardır. Onu doğuran bir anne vardır. Bütün yöneticilerimizin de öyledir,? dedi.
Konuşmaların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşi Didar Kafaoğlu, günün konuğu Emine Beder´e ve salonda bulunan bayanlara karanfil dağıttı. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli