Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Dikkat Dolandırılmayın

Dikkat Dolandırılmayın

Fatura ödeme merkezi skandalı Erdeke sıçradı

Bandırma`da, fatura ödeme merkezi olarak faaliyet gösteren bir işyerinde vatandaşlardan tahsil edilen elektrik tüketim bedellerine rağmen, elektrik borçlarını ödediğini zanneden vatandaşların ev ve işyerlerinin elektrikleri kesilince fatura ödeme merkezini bastılar.
Bandırma`da S. B. İsimli bir bayana ait fatura ödeme merkezinde, vatandaşlardan tahsil edilen elektrik vs. gibi paralar, işyeri sahibi tarafından ilgili kurumlara ödenmemesi üzerine sayısız vatandaş borçlarını ödedikleri halde ödenmemiş işlemi ile karşı karşıya kalıp mağdur oldu.
Bandırma`da, fatura ödeme merkezi skandalının yaşandığı işyerinin Erdek`te de şubesi olduğu, bu şubeden ilçemiz vatandaşlarından toplanan elektrik tüketim bedellerinin UEDAŞ`a aktarılmayıp, ilçemizde de, fatura ödeme merkezi mağduru vatandaşlar olduğu öğrenildi.
Söz konusu işyerinin Bandırma`dan sonra Erdek`te de bulunan şubesinden, ilçemiz vatandaşlarından elektrik faturalarını ödeyenlere Uludağ Elektrik dağıtım A.Ş.`den `elektrik borcunuzu ödemediğiniz için elektriğiniz kesilecektir` tebligatını alan vatandaşlar, ellerinde tahsilat makbuzlarıyla birlikte soluğu ödeme merkezinin bulunduğu işyerinde aldı. İşyerinin kapalı olduğunu gören çok sayıda vatandaş polise giderek ödeme merkezinin sahibinden şikayetçi oldu.
Polis, her yerde, fatura ödeme merkezinin sahibi S. B. isimli bayanı arıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı