Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Dinçer, görevlendirmeleri iptal etti

Dinçer, görevlendirmeleri iptal etti

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçerin, son verdiği görevlendirmeler kapsamında Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadrosunda görünen Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Erdekten ayrılarak asıl görev yeri olan Ezineye geri dönüyor.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer`in, son verdiği görevlendirmeler kapsamında Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadrosunda görünen Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Erdek`ten ayrılarak asıl görev yeri olan Ezine`ye geri dönüyor.
Aslan`ın, asıl görev yerine dönmesiyle, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan`da asıl görev yeri olan ilçemize geliyor.
Milli Eğitim Bakanlığı`na geldiği günden bugüne, MEB de reform beklentisi oluşturan Ömer Dinçer beklentileri karşılayacak gibi gözüküyor.
Bu başvuruların 1351 asil, 654 yedek ve 43 red olarak değerlendirilmiştir. 2011 yılı dönemi Erdek İlçe Merkez ve köylerinde toplam 108 başvuru yapılmış olup bunun toplam değeri 643.693,00 TL`dır. Proje değerlendirme komisyonu tarafından yapılan çalışma neticesinde ilçemizden yapılan başvuruların 69 asil, 37 yedek, 2 red olmuştur. Proje kapsamında 69 çiftçimize 282.220,00 TL destekleme onaylanmıştır. Çiftçilerimize bu proje kapsamında 65 adet el traktörü, 1 adet pülverizatör, 3 adet su ürünleri buzlama makinesi olup söz konusu alet ve ekipmanlar ilgili şahıslara teslim edilmeye başlanılmıştır." dedi.
Çiftçilerin önünü açmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten İlçe Tarım Müdürü Murat Yazar,  "Tarımı daha modern imkânlarla yapmanın çiftçiye birçok avantajlar sağlayacak. İlçe Tarım olarak teknik bilgi ve diğer konularda daima çiftçimize yardıma hazırız. Amacımız, çiftçilerimizin gelir düzeyini yükseltmek, işlerini daha kolaylaştırmak ve kaliteli üretimi artırmaktır. Dağıtmış olduğumuz bu makinalar sayesinde çiftçilerimiz artık daha rahat ve modern araçlarla tarım yapma imkanı bulmuş olacaklar." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli