Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı Manyasta

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı Manyasta

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Manyasta din görevlileri ile buluştu.

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Manyas`ta din görevlileri ile buluştu.
Merkezi Ankara`da bulunan Diyanet ve Vakıf çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Çopursuz ve sendikanın Balıkesir Temsilcisi Abdullah Çay, Manyas`ta sendikaya üye din görevlileri ile bir araya geldiler.
Kulak İmam-Hatibi Mehmet Yıldırım`ın ilçe temsilcisi olduğu sendikanın her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz, Tüm-Sen Konfederasyonuna bağlı olduklarını, kuruluşundan bu yana bir yıl geçmesine rağmen ülkemizde ki din görevlileri ve vakıf çalışanlarının teveccühlerine mazhar olduklarını söyledi.
Korkmaz, ülke genelinde ziyaretlerinin amacının Diyanet mensuplarının sorunlarına ilk elden ulaşmak olduğunu bir çok sorunu çözmek amacı ile din görevlileri ile istişare toplantısını Manyas`ta da gerçekleştirdiklerini açıkladı.
Korkmaz, Diva-Sen olarak Diyanet İşleri Başkanlığının özerkleşmesini ve seçimle işbaşına gelmesini istediklerini ve din görevlilerinin daha hür bir ortamda görev yapmalarını arzuladıklarını açıklarken, hac ve umre görevlendirmelerinde, tayin, nakillerde kıdem ve puan sistemi getirilmesinin suistimalleri ortadan kaldıracağını öne sürdü.
Korkmaz, bu seneki Kutlu Doğum Haftası kutlamalarının daha profesyonelce yapılabilmesi için Balıkesir İl Başkanlığı`nın alt yapı hazırlıklarına başladığını bildirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false