Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Diyaliz makinası alımına destekler hızla artıyor

Diyaliz makinası alımına destekler hızla artıyor

Haziran ayında hizmete girmesi beklenen Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesine kurulması planlanan Diyaliz Ünitesinde kullanılacak makine ekipman desteğine ilgi her geçen gün artıyor.

Haziran ayında hizmete girmesi beklenen Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ne kurulması planlanan Diyaliz Ünitesinde kullanılacak makine ekipman desteğine ilgi her geçen gün artıyor.
Yapımı bitme aşamasına gelen Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde, 5+1 diyaliz ünitesi kurulması amacıyla başlatılan yardım kampanyasına hayırsever vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.
Diyaliz ünitesi yardım kampanyasına en son, hayırsever vatandaş Fatma Feriha Özyapıcı isimli hayırsever, 1 ünite alınması için 25.000 TL nakdi yardımda bulundu.
Erdek İlçe Kaymakamlığı`na yaptığı ziyarette yardım ettiği makbuzun dekontunu, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`a takdim eden Özyapıcı, yaptığı açıklamada "Erdek özlemini çektiği hastaneye kavuşuyor. Bu hastanemizde Diyaliz Ünitesi kurulması için açılan kampanyada bir katkım olsun istedim. Sağlık hizmetlerine, dolayısıyla insanımıza ne kadar yatırım yapılsa azdır. İnşallah yeni hastanemizde Diyaliz Ünitesi olacak ve Erdek`teki 23 Diyaliz hastası bu bölümden istifade edecektir." dedi.
Kaymakam İsmail Kaygısız ise "hayırsever vatandaşımız Fatma Feriha Özyapıcı`ya Erdek adına şükranlarımı sunuyorum" diyerek duygularını ifade etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı