Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Diyanet Vakfı´ndan zekat ve fitre açıklaması

Diyanet Vakfı´ndan zekat ve fitre açıklaması

Diyanet Vakfı tarafından yapılan açıklamada, zekat ve fitrelerin fakirlere ulaştırıldığı bildirildi.

Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan´da, Türkiye Diyanet Vakfı bu Ramazan ayında ?Kardeşlerini unutma, beklenen sensin?, ?Kardeşliğimiz zekatla bere-ketlensin? çağrılarıyla vatandaşların katkılarıyla muhtaçların yardımına koşuyor. 

Türkiye Diyanet Vakfı, önceki Ramazanlarda olduğu gibi bu Ramazanda da hayırsever milletimizin yardımlarını yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Yapacağınız yardımlarla, gıda kolileriyle, yetimlerin ve fakirlerin yüzlerini güldürecek. Binlerce çocuğa bayramlık kıyafet giydirecek. Vakıf, ülkemizde, ümmet coğrafyasında ve dünyanın dört bir yanında, Allah´ın bizlere emaneti olan ihtiyaç sahiplerinin bayram sabahına mutlu ve huzurlu bir şekilde uyanmasına vesile olacak.
Türkiye Diyanet Vakfı, ?İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır? düsturuyla bütün insanlığın hizmetinde olma gayesiyle çalışan bir iyilik hareketi olarak değerlendirilirken, halkımızın zekât, fitre ve diğer yardımlarını fakirlere ulaştırmak amacıyla il ve ilçe müftülüklerine ve Türkiye Diyanet Vakfı temsilciliklerine başvurarak iyilik seferberliğine katılabilecekleri açıklandı.
SMS yoluyla fitre yollamak için: FİTRE yazıp 5601´e göndererek 23 lira fitre bedelini ödeyebilirsiniz. Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı