Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Doç. Dr. A. Niyazi Özkerin altıncı kitabı yayınlandı

Doç. Dr. A. Niyazi Özkerin altıncı kitabı yayınlandı

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Niyazi Özkerin, Kamu Açıkları: Yapısal Dinamikler ve Süreçte Çözümlemeler isimli yeni kitabı okuyucular ve konuya ilgi duyan meslektaşlarıyla buluştu.

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Niyazi Özker`in, "Kamu Açıkları: Yapısal Dinamikler ve Süreçte Çözümlemeler" isimli yeni kitabı okuyucular ve konuya ilgi duyan meslektaşlarıyla buluştu. Özker`in altıncı kitabı olan yapıt, güncel içeriğinin yanı sıra, söz konusu güncel sorunlara, kamu açıkları sürecinde getirdiği çözümlemelerle dikkati çekiyor. Ülkemizde, kamu açıkları ve yapısal dinamikler açısından önemli bir özgünlük de taşıyan kitap, konuyla ilgilenen uzmanlarca da,"Kamu açıklarının bu yönüyle yazılmış tek kitap" olarak nitelendiriliyor.
Doç. Dr. A. Niyazi Özker, iki yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirttiği kitabıyla ilgili bilgi verirken, yapıtında önemli ölçüde dış kaynak taramasına yöneldiğini ve çözümlemelere ilişkin, ülkemiz gibi gelişmekte bulunan ülkelerin de dikkate alındığı özgün çözümleme modellerinin ortaya konulmasını hedeflediğini vurguladı.
Daha önce yayınlanan özgün çalışmalarından da tanıdığımız Doç. Dr. Özker, yapıtındaki bazı saptamalarını da yurt dışında, uluslararası bir tartışma tebliği olarak sunarak, büyük takdir topladığını belirtti.
Kamu açıkları sorununun, ülkemizdeki önemli ekonomik sorunların başında gelmesine paralel şekilde, Doç. Dr. Özker`in, "Kamu Açıkları: Yapısal Dinamikler ve Süreçte Çözümlemeler" isimli kitabının ilgi görmesi bekleniyor.
Meslekî ve akademik konferansları ve katıldığı çeşitli panellerdeki sağlıklı düşünce ve saptamalarıyla da dikkati çeken Özker, yeni bir kitabı üzerindeki çalışmalarını da sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false