Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Doğa Okulları Bandırma´da

Doğa Okulları Bandırma´da

Bandırma kampüsü kapılarını öğrencilere açtı

Kurulduğu 2002 yılından bu yana Türkiye´nin önde gelen eğiti kurumları arasındaki yerini alan ve bu başarısının sürdüren Doğa Koleji, benimsediği çağdaş eğitim anlayışını öğrencilerle buluşturmayı sürdürüyor.

Okulun Bandırma kampüsü de hizmete girdi.

Bandırma kampüsü, gazetecilere bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda, Doğa Okullarının Bandırma ve Yalova kurucu temsilcisi Oktay Çolak bilgi verirken, yanında kurum yöneticisi Ali Kayaş, Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Güdek, kuruculardan Somer Aksoy, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Kemal Şahin de hazır bulundu.

Bugüne dek benimsedikleri eğitim vizyonu ile ilklere imza attıklarını belirten Bandırma kurucusu Oktay Çolak, 40´tan fazla ilde 82 binden fazla öğrenciye anaokulundan liseye dek ?Doğa konseptli eğitim modeli? ile farklı bir eğitim anlayışı sunduklarını vurgularken, şunları söyledi:

?Eğitim anlayışımızın temelinde ?Merak eden çocuk öğrenir´ düşüncesi bulunuyor. Okulumuz ?Doğa konseptli eğitim modeli´ ile yeniliğe açık ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi anlayışı son teknoloji ile birleştiren kolejimiz, Bandırma kampüsünde de öğrencilerine mutlu ve keyifli bir ortamda eğitim şansı veriyor. Sloganımızı, ?Çocuğunuzu doğasına bırakın´ olarak belirledik. Bandırma kampüsümüzde, öğrencilerimize mutlu ve keyifli bir ortamda eğitim fırsatı sunuyoruz. Burada fiber internet kullanımı, Vestel akıllı tahtaları, 3D interaktif eğitim sınıfı, LEGO sınıfı, fen laboratuvarı ve E doğa yazılımı ile eğitimde teknolojiyi etkin kılıyor.?

6 bin metrekare kapalı alan içindeki Bandırma Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içinde ayrıca yüzme havuzu, spor salonu, bilişim dersliği, konferans ve tiyatro salonu, binicilik tesisi, ?Doğa konseptli eğitim? vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği, görsel sanatlar ve müzik atölyesi yer alıyor.

Okulun 285 kişi kapasiteli kampüsünde hâlen 260 öğrenci eğitim-öğretim görüyor. Okulda, 32´si öğretmen, toplam 48 personel görev yapıyor. Öğrencilerden, yemek dahil yıllık 17 bin 500 lira alınıyor.

40´ın üstünde ilde yer alan Doğa Okulları´nda 82 bin öğrenciye, 10´binin üzerinde öğretmen eğitim-öğretim veriyor.

Haber : Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Doğa Okulları Bandırma
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli