Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Doğalgaz kazısı için yollar trafiğe kapatıldı

Doğalgaz kazısı için yollar trafiğe kapatıldı

Gönende 100. Yıl, Reşadiye, Rüstem ve Atatürk Caddesi olmak üzere kentin dört ayrı noktasında doğalgaz hat döşeme çalışmaları devam ederken, Atatürk Caddesi çalışmalardan dolayı trafiğe kapandı.

Gönen`de 100. Yıl, Reşadiye, Rüstem ve Atatürk Caddesi olmak üzere kentin dört ayrı noktasında doğalgaz hat döşeme çalışmaları devam ederken, Atatürk Caddesi çalışmalardan dolayı trafiğe kapandı. 
Başkan Yakar, doğalgaz çalışmalarının yanı sıra bu bölgede de altyapının elden geçirildiğini, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Gönen`in farklı mahalle ve caddelerinde doğalgaz hat döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken, kentin en işlek caddesi çalışmalardan dolayı trafiğe kapandı. 100. Yıl Mahallesindeki çalışmaların bitme aşamasına geldiğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Rüstem Mahallesi 70 Evler Caddesi ile Reşadiye Mahallesinin bir bölümünde çalışmalar devam ediyor" dedi.
Vatandaşın mağdur olmaması için, çalışma yapılan alanları çok kısa zamanda toparlandığını aktaran Başkan Yakar, "ekiplerimiz sürekli çalışma halinde. Halkımızın mağduriyetinin önüne geçmek amacıyla, açılan ve kazılan yollarımız çok kısa zaman içerisinde düzenleniyor. Sıkıntıyı en aza indirmek için mücadele veriyoruz" derken, Atatürk Caddesinin yeniden düzenlenip, Gönen`e yakışır hale getirileceğinin sözünü verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli