Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Doğan: "Dokunduğumuz Gönüllerle, Manşetlerde Yer Alacağız"

Doğan:

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan basında çıkan bir takım haberlere ithafen bir basın açıklamasında bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan basında çıkan bir takım haberlere ithafen bir basın açıklamasında bulundu. Doğan; "Daha önce de belirttiğimiz gibi biz insan ve hizmet odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Çeşitli polemiklerle basında yer almaktansa yaptığımız işlerle, dokunduğumuz gönüllerle basında yer almayı uygun görüyoruz." dedi.
BANDIRMA HALKI İÇİN KALICI VE FAYDALI ESERLER BIRAKMAK İSTİYORUZ
Doğan sözlerine şu şekilde devam etti; " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın da dediği gibi "Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir" bizde Yerel Siyaset anlayışımızda, gayretlerimiz ile son aşamalara gelen projelerimizi şehrimizle ve halkımızla bir an önce buluşturmak istiyoruz. Bandırma´nın çehresini değiştiren, Üniversite, Okullar, Yurtlar, Avm, Yeni Belediye Binası ve Otel, Otogar, Kavşaklar, Hastane ve Bir çok proje Ak Parti döneminde şehrimize kazandırıldı. Çok Şükür ki halkımız yapılan tüm yatırımların farkında. Projelerle şehrimize yatırım yaparken, "Halka hizmet hakka hizmet" düsturu ile gönüllerde buluşmaya ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.
Dediğim gibi Polemiklerle değil yaptığımız hizmetlerle, dokunduğumuz gönüllerle gazete manşetlerini süslemeye devam edeceğiz" dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli