Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Doğanpınar sakinleri de doğalgaz istiyor

Doğanpınar sakinleri de doğalgaz istiyor

Bandırma İlçesi kırsal Doğanpınar Mahallesi içerisinden geçen doğalgazdan mahalle sakinleri de faydalanmak istiyor.

Bandırma İlçesi kırsal Doğanpınar Mahallesi içerisinden geçen doğalgazdan mahalle sakinleri de faydalanmak istiyor.
Türkiye-Yunanistan Doğalgaz hattı üzerinden Erdek ilçesine iletilmek üzere Aksa Bandırma Doğal Anonim Şirketi, yüklenici firma ile kazı çalışmaları devam ederken, kazı çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri Doğanpınar Mahallesi´nin de alt yapısının zarar gördüğünden yakındı.
Mahalle sakinlerinden gelen doğalgaz talebi, Doğalgaz dağıtım işini yürüten Aksa Bandırma Doğal Gaz Anonim Şirketi´nin 120 haneli mahalleye verilecek doğalgaz alt yapı maliyetinin yüksek olması düşündürüyor.
Doğanpınar Mahallesi´nde yaklaşık 120 hane ve 400 kişilik nüfusuyla mahallenin ortasından geçen doğalgaz hattından faydalanmak amacıyla mahalle muhtarı sözcülüğünde mahalle meydanında basın açıklaması yapıldı.
Mahallenin tam ortasından geçen doğalgaz hattı nedeniyle mağdur olduklarını ve kendilerinin de bu mağduriyetlerinin giderilmesi için geçen bu doğalgaz boru hattından faydalanmak istedikleri dile getiren mahalle sakinleri, çektikleri cefanın hizmete dönüştürülmesini beklediklerini kaydetti.
Mahalle sakinlerinin basın açıklamasına destek vermek üzere mahalle meydanında hazır bulunan Bandırma Belediyesi´nin MHP´li Meclis Üyesi Erol Çakır ile CHP´li Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit´te, doğalgaz nimetinin Doğanpınar halkının en doğal hakkı olarak görülmesi gerektiğini dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı