Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Doğayı korumak için proje geliştirildi

Doğayı korumak için proje geliştirildi

Edremit'te doğanın korunabilmesi için gerekli her türlü adımın atılacağı bildirildi.

Edremit’te doğanın korunabilmesi için gerekli her türlü adımın atılacağı bildirildi.
Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ekolojik Geri Dönüşüm Limitet Şirketi ile düzenlediği protokol gereği “Ambalaj Atıkları Yönetim Planının Tanıtılması ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.
Toplantının ardından, temizlik işleri tarafından iç mekân kutularının dağıtımına başladı.
Yapılan anlaşma gereğince Edremit Kaymakamlığı, Edremit Belediyesi, Edremit genelinde yer alan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına iç mekân kutuları, mahallelere ise hacmi daha büyük olan konteyner dağıtımı başladı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, çevreyi ve doğayı korumak gibi son derece önemli ve geleceği ilgilendiren bir sorumluluklarının olduğunu, bu anlamda yapılan çalışmayı son derece ciddiye aldıklarını söyledi.
Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ekolojik Geri Dönüşüm Limitet Şirketi yetkilileri ise, Belediye Başkanı Kamil Saka’ya verdiği destek için teşekkür ederek, konuya olan duyarlılığının tüm yöneticilere örnek olması gerektiğini ifade ettiler. Geri dönüşüm kutularının, yerinde ayrıştırma işlemini yerine getirdiğini ve bu çalışmanın doğanın geleceği adına son derece önemli olduğunu belirten yetkililer, belirlenen program dahilin de çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli