Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DP Bandırma İlçe Başkanlığı kongreye gitti

DP Bandırma İlçe Başkanlığı kongreye gitti

Demokrat Parti (DP) Bandırma İlçe Başkanlığı´nın Olağan Genel Kurulu Barış Manço Kültür Merkezi´nde yapıldı.

Demokrat Parti (DP) Bandırma İlçe Başkanlığı´nın Olağan Genel Kurulu Barış Manço Kültür Merkezi´nde yapıldı.
Tek liste halinde girilen seçimleri Bülent Öztuna ve ekibi kazandı.
Yönetim Kurulu; Mustafa Ataç, Özkan Sarı, Adnan Gemici, Sefa Faruk Uğur, Fikret Tuncay, Abdullah Yerçok, İsmail Körpe ve Hamit Alkan´dan oluştu.
Demokrat Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ö.Erdal Cömert de yaptığı konuşmada, ?Demokrat Parti olarak 10 senelik bir aradan sonra Bandırma´da yeni bir sayfayı açmaya karar verdik. Bunun için en iyi bir şekilde yerel yönetimlerle kendimizi değerlendirerek, yerel insanlarla birebir diyaloglarımızı artırarak Bandırma´da partimizin iktidar yolunda yürümesinin önündeki engelleri ortadan kaldırıp, Bandırma´nın eski demokrat misyon tabanını yakalayarak partimizi lider yapmak istiyoruz.? dedi.
DP Bandırma İlçe Başkanlığı kongresine; DP Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ö.Erdal Cömert, DP Balıkesir İl Başkanı Işın Gümüşçay, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Gelecek Partisi Bandırmaİlçe Başkanı Burhan Deniz, Edincik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sivaslı ve çok sayıda partili katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli