Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DP Balıkesir ilçe merkezden görkemli kongre

DP Balıkesir ilçe merkezden görkemli kongre

Demokrat Parti Balıkesir merkez ilçe kongresinde iktidar hesapları yapıldı.

Demokrat Parti Balıkesir merkez ilçe kongresinde iktidar hesapları yapıldı.
TESK`in çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen merkez ilçe kongresinde seçimlere tek liste ile yeniden aday olan başkan Erhan Kaygan katılımcıların tüm oyu ile yeniden ilçe başkanlığına getirilirken, yapılan öz eleştirilerde ülkenin konjektürel yapısının bozulduğu, AKP ile Türkiye her geçen gün uçuruma doğru hızla sürüklendiği belirtildi.
Konuşmacılar başta Demokrat partililer olmak üzere desteklenerek iktidara taşınan AKP nin önce milleti fakirleştirdiği, Ardından borçlandırdığı, şimdi de korkutularak mevcudiyetlerini muhafaza etmenin çabasına girildiği belirtildi. Ülke ve ulus değerlerinin hiçe sayıldığı bu gidişatta, Apo yu karga tulumba yakalayarak ülkeye getiren,Yargılayan ve Güneydoğuda PKK ile mücadele eden herkesin bugün Silivri de bulunduğuna işaret edilerek, Ülkesini, Milletini ve Bayrağını seven her Türk vatandaşının davasına sahip çıkarak ülkenin kurtuluşu noktasında pay sahibi olması gerektiği ifade edildi. Demokrat partinin Balıkesir merkez ilçe kongresi iyi dilek ve temenniler ile noktalanırken Erhan Kaygan başkanlığındaki yeni yönetim listesinde İsmail Arı, Metin Erdağ, Harun Sayan, Buket Ekmekçioğlu, Mehmet Adıdemir, Saygı Çetin, Hüseyin Demirbey, İsmail Alkan, Raşit Demiralp, Mesut Hacı, Aşkın Gürün, Gülten İnegöllü, Sedat Dirği, Adil Bostan, Ramazan Eroğlu, Ali Şengör, Naciye Altundaloğlu ve Nafiz Kaçar görev aldılar.
Demokrat Parti genel başkan yardımcısı Cenk Tunçsiper`in divan başkanlığını üstlendiği genel kurulda konuşan TBMM 19. dönem milletvekillerinden Sami Sözat ve eski GİK üyesi Haydar Altıntaş ile Demokrat gazetesi köşe yazarı Mustafa Koçal`ın konuşmaları AKP iktidarı ile gelinen noktanın  portresi çizilirken eski bakanlardan A.Baki Ataç genel kurulu izledi ancak söz almak istemedi. Merkez ilçe Kongresini Balıkesir Demokrat parti delegas-yonu yanı sıra ilçe teşkilatları da yakından izledi.
Zeki Karadeniz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli