Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

DSP İlçe Başkanı Gürbüz vefat etti

DSP İlçe Başkanı Gürbüz vefat etti

DSP Erdek İlçe Başkanı Hasan Gürbüz vefat etti. Türk Hava Kuvvetlerinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılıp Erdekte ikamet etmeye başlayan Gürbüz geçtiğimiz ay rahatsızlanmıştı.

DSP Erdek İlçe Başkanı Hasan Gürbüz vefat etti. Türk Hava Kuvvetlerinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılıp Erdek`te ikamet etmeye başlayan Gürbüz geçtiğimiz ay rahatsızlanmıştı.
Tedavisi devam ederken hafta başında İstanbul GATA Hastanesi`ne kaldırılıp burada tedavisi devam eden Gürbüz dün sabaha karşı vefat etti.
DSP Erdek İlçe Başkanı Gürbüz, bugün öğle namazından sonra askeri tören eşliğinde İstanbul`da toprağa verilecek. Gürbüz`ün cenazesine Erdek ve çevre ilçelerin DSP teşkilatlarından katılımın olacağı öğrenildi.
DSP Erdek İlçe Başkanlık görevine 1999 tarihinde olağan kongre ile seçilen Emekli Hava Albay Hasan Gürbüz (71), 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan belediye başkanlık seçimlerinde Erdek`te DSP`den belediye başkan adayı olmuştu.
1999 tarihinden sonra üye olarak partideki görevini sürdüren Gürbüz, geçtiğimiz yıl olağan kongrede yeniden ilçe başkanlığına getirildi. Aniden aramızdan ayrılan DSP Erdek İlçe Başkanı Emekli Albay Hasan Gürbüz`ün ailesine ve DSP teşkilatına Yeni Erdek Gazetesi olarak başsağlığı dileriz.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false