Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Duayen başkan Pekel´den Başkan Tosun´a tam not

Duayen başkan Pekel´den Başkan Tosun´a tam not

Bandırma´da 2 dönem Belediye Başkanlığı ve bir dönem de CHP´den milletvekilliği yapan Bandırma siyasetinin önemli ismi Sedat Pekel, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.

Bandırma´da 2 dönem Belediye Başkanlığı ve bir dönem de CHP´den milletvekilliği yapan Bandırma siyasetinin önemli ismi Sedat Pekel, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.
Nezaket amaçlı gerçekleşen ziyarette konuşan Sedat Pekel, belediye çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili görüşlerini aktarırken Başkan Tolga Tosun´un 8 aylık dönemde yaptıkları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Sedat Pekel, ?Bu ziyarette, Sayın Başkanın geride kalan 8 aylık hizmet süresince kendisiyle ilgili halktan duyduğum güzel değerlendirmeleri ve görüşlerimi kendisiyle paylaşma fırsatı buldum. Geçmişe bir baktığımda ben şunu görüyorum. Çok zor koşullarda seçim kazanmış ve her seçimden oylarını arttırarak çıkmış, 2 dönem de sağ partilerden belediyeyi devralma başarısını yakalamış bir siyasetçiyim. Bir ağabeyi olarak bendeki özelliklerin çok önemli bir bölümünün hatta biraz daha fazlasının Sayın Tolga Tosun´da olduğunu görmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Kendisi her şeyden önce çok güler yüzlü. İnsan ilişkileri son derece sağlıklı ve gelişmiş. Hiç bir beklenti içine girmeden pozitif enerjisi ile halkla bütünleşme konusunda başarılı örnekler veriyor. Belediyede israfın ortadan kaldırıldığını görmek ve buradan elde edinilen kazanımların halka hizmet için kullanılması bizi mutlu ediyor. Halktan da bunun takdir gören geri dönüşlerini görmek benim için çok önemli. Belediye Başkanımız Tolga Tosun´un başarılarının daha da doruğa çıkacağı konusunda hiç kuşku duymuyorum.?
Başkan Tosun´un gerçekleştirdiği çalışmalara da değinen Pekel ?Asfalt tesisi çalışamaz haldeyken olabilecek en kısa sürede tesisi hizmete alarak biraz gecikmeli de olsa asfalt üretimine başlandı. Halen de asfalt çalışması yapıyorlar. Bozuk olan yolların gerek asfalt gerek parke onarımı devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri tüm toplumla bütünleşerek devam ediyor. Bandırma´nın malına mülküne sahip çıkılması, hakkının aranması ile ilgili güzel çalışmalar devam ediyor. Biz bu tür çalışmalarından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı