Düdük, Adana´dan Caner Ak´ta
Bandırmaspor maçının hakemleri açıklandı
Spor Haber
Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma 22:38
Güncelleme: 16 Ekim 2020 22:38
Düdük, Adana´dan Caner Ak´ta

R.H. Bandırmaspor-Eskişehirspor maçının hakemleri belli oldu.
17.10.2020 Cumartesi günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.30´da başlayacak karşılaşmayı Adana bölgesi üst klasman hakemi Caner Ak yönetecek. Ak, bir kamu kuruluşunda yöneticilik yapıyor.
Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini İstanbul bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Oğuz Kaan Çalışır yapacak. Çalışır, mühendislik görevini yürütüyor.
Maçın diğer yardımcı hakemliğini Furkan Ürün üstlenecek. Adana bölgesi üst klasman yardımcı hakemi olan Ürün, serbest meslek sahibi.
Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak olan Deniz Sercan Akgül ise Malatya bölgesi klasman hakemi. Akgül, işletmecilik görevini yürütüyor.
Karşılaşmanın Futbol Federasyonu temsilciliklerini Bozkurt Berker ve Kemal Özkoç, gözlemciliği ise Sami Şamar yürütecek.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Düdük Adana Caner
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı