Düdük, Adana´dan Caner Ak´ta
Bandırmaspor maçının hakemleri açıklandı
Spor Haber
Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma 22:38
Güncelleme: 16 Ekim 2020 22:38
Düdük, Adana´dan Caner Ak´ta

R.H. Bandırmaspor-Eskişehirspor maçının hakemleri belli oldu.
17.10.2020 Cumartesi günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.30´da başlayacak karşılaşmayı Adana bölgesi üst klasman hakemi Caner Ak yönetecek. Ak, bir kamu kuruluşunda yöneticilik yapıyor.
Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini İstanbul bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Oğuz Kaan Çalışır yapacak. Çalışır, mühendislik görevini yürütüyor.
Maçın diğer yardımcı hakemliğini Furkan Ürün üstlenecek. Adana bölgesi üst klasman yardımcı hakemi olan Ürün, serbest meslek sahibi.
Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak olan Deniz Sercan Akgül ise Malatya bölgesi klasman hakemi. Akgül, işletmecilik görevini yürütüyor.
Karşılaşmanın Futbol Federasyonu temsilciliklerini Bozkurt Berker ve Kemal Özkoç, gözlemciliği ise Sami Şamar yürütecek.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Düdük Adana Caner
  • Pazar 7.3 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 3.6 ° / -3.1 ° Güneşli
  • Salı 11 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

CHP Erdek İlçe Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

2

Kaymakam Göç’ten Erdek’e bakış

3

Kaymakam Hasan Göç’ten Yeni Erdek’e hayırlı olsun ziyareti

4

Danıştay’dan “Sokak Hayvanları Genelgesi”ne iptal!

5

BASKİ, su sayaçlarının donma riskine karşı aboneleri uyardı

6

Çarşı 2026, kapılarını açıyor

7

Aytekin Durmaz da PFDK'ya gönderildi