Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Dündar´ın ?Halk Arenası? Edremit´ten yayınlandı

Dündar´ın ?Halk Arenası? Edremit´ten yayınlandı

Halk TV´de yayınlanan Usta Gazeteci Yazar Uğur Dündar´ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programı bu hafta Edremit´ten canlı olarak yayınlandı.

Edremit halkının yoğun ilgi gösterdiği Şükrü Tunar Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen ?Halk Arenası? programı ikinci kez Edremit Belediyesi´nin ev sahipliğinde Edremit ilçesinden canlı olarak ekranlara geldi. Üç saat süren Halk Arenası´na konuk olarak CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Gazeteci, Medya ve İletişim Danışmanı iletişim uzmanı Sedef Kabaş ile CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça konuk olarak katıldı.
Programda Uğur Dündar ve konuklar Aykut Erdoğdu, Sedef Kabaş ve Namık Havutça, ülkenin içinde bulunduğu durum, güncel konular ve güneydoğuda ve Suriye´de yaşanan olayları yaşanan gelişmeleri değerlendi.
Program sonunda Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Uğur Dündar ve konuklara teşekkür ederek günün anısına zeytin, zeytinyağı ve ilçeyi tanıtıcı dokümanların yer aldığı hediyeler verdi.
Dündar´da, ?Bizleri buraya davet edip, konuk ettiği için Belediye Başkanı Kamil Saka´ya çok teşekkür ediyorum çok teşekkür ediyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false