Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Dünya Kadınlar Günü bir başka kutlandı

Dünya Kadınlar Günü bir başka kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın muhtarlarla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın muhtarlarla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı; yaşlıları, mahkum kadınlar ile evlatlarını ve şehit annelerini ziyaret ederek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın selamlarını iletti.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe programa, Regaip Kandili olması dolayısıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı´na bağlı olarak hizmet veren Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakımevi´ne gerçekleştirdikleri ziyaretle başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz ile Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Meydan´ın da katıldığı ziyarette yaşlıların kandilleri kutlanarak çeşitli hediyeler verildi.

İblid´de şehit düşen Mehmetçiklerimizin anısına Balıkesir Şehitliği ziyaretini de programına dahil eden Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe, personeli ve kadın muhtarlarla şehitlerin mezarı başında dua etti.

Program kapsamında Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu´na da ziyaret gerçekleştirildi. Ceza infaz kurumunda anneleriyle birlikte yaşayan çocuklara; kitap, kırtasiye malzemesi ile atkı, bere gibi hediyeler götüren heyet çocuklarla yakından ilgilendi.

Son olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi ziyaret edilerek orada şube başkanı Haydar Filiz ile şehit anneleri ziyaret edildi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı