Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Dünya Şampiyonu engelli sporcu Uğur´u ziyaret etti

Dünya Şampiyonu engelli sporcu Uğur´u ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret eden bedensel engelli Dünya Dalış Rekortmeni Cem Esmeray, önümüzdeki günlerde Büyükşehir sponsorluğun da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için gerçekleşecek olan Milli İrade ve Demokrasiye Saygı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret eden bedensel engelli Dünya Dalış Rekortmeni Cem Esmeray, önümüzdeki günlerde Büyükşehir sponsorluğun da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için gerçekleşecek olan Milli İrade ve Demokrasiye Saygı Dalışı hakkında bilgi verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anmak için Ayvalık´ta dalış etkinliği düzenleyecek.
Dalış etkinliği öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret eden Esmeray, dalış ile ilgili bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde Ayvalık´ta gerçekleştirilecek olan dalışta sualtında Esmeray, ?Darbeyi ve terörü kınıyoruz! Ülkemize sahip çıkıyoruz! Şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyoruz! ...241?? yazılı Türk bayraklı pankart açacak.
22 metrede bedensel engelli dünya dalış rekortmeni olan Esmeray, 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anmak için böyle bir etkinlik düzenleyeceklerini belirtti.
Bedensel engelli dünya rekortmenine yapacağı dalış öncesi başarılar dileyen Başkan Uğur ?Bedensel Engelli Dünya Dalış Rekortmeni Cem Esmeray önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyemiz tarafımızdan düzenlenecek olan Milli İrade ve Demokrasiye Saygı dalışı öncesi ziyaretimizde bulundu, sporcumuza başarılar diliyorum.? dedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false